Activitats de graella

Oferim un ampli ventall d'activitats dirigides, tant aquàtiques com de sala, incloses a la quota i de lliure accés per als abonats.

Informa't ara!

Utilitzeu aquest formulari per fer-nos arribar qualsevol consulta o comentari sobre l'Espai d'Aigua i Salut de Taradell

M'agradaria rebre el butlletí informatiu municipal

graella NO TOC QUEDA (10/05/2021)


GRAELLA AGOST 2021 (1/08 A 12/09/2021)

Aiguagim: Sessions de condicionament físic general i específic ja que combina exercicis de treball cardiovascular, tonificació i flexibilitat. Es fa a la piscina poc profunda (es toca de peus a terra) i es fa servir suport musical -  EAS Taradell

Aiguagim

Sessions de condicionament físic general i específic ja que combina exercicis de treball cardiovascular, tonificació i flexibilitat. Es fa a la piscina poc profunda (es toca de peus a terra) i es fa servir suport musical.

Durada: 45 minuts | Intensitat: Mitjana

 

Aiguadolça

Sessions de condicionament físic general i específic ja que combina exercicis de treball cardiovascular, tonificació i flexibilitat. Es fa a la piscina poc profunda (es toca de peus a terra) i es fa servir suport musical.                                                                                        

Durada: 45 minuts | Intensitat: Mitjana-baixa

 

aiguafitness

Aiguafitness

Sessions de condicionament físic general i específic ja que combina exercicis de treball cardiovascular, tonificació i flexibilitat. Es fa a la piscina gran (fondaria màxima 1.65 cm) i es fa servir suport musical.

Durada: 45 minuts | Intensitat: Mitjana-alta

 

 

 

GAC Aquàtic

Treball específic de tonificació de Glutis, Abdominals i Cames aprofitant l'especificitat del medi aquàtic

Durada: 45 min | Intensitat: Mitjana

 

 

Tàbata Aquàtic

Entrenament intervàl·lic d'alta intensitat en el que el metabolisme s'accelera més i més ràpidament que en els entrenaments convencionals

Durada: 45 min | Intensitat: Alta

 

 

Tornar a la graella

 

Activitats de sala

AERÒBIC - Activitat coreografiada amb suport musical amb la que milloraràs la resistència muscular i cardiovascular, la coordinació i el sentit del ritme. S’hi poden incloure diverses modalitats. Durada: 45 minuts | Intensitat: Mitjana-alta

Aeròbic i Aerollatí

Activitat coreografiada amb suport musical amb la que milloraràs la resistència muscular i cardiovascular, la coordinació i el sentit del ritme. S'hi poden incloure diverses modalitats.
L'Aerollatí és una variant de l'Aeròbic però es treballa amb música i ritmes llatins.​

Durada: 45 minuts | Intensitat: Mitjana-alta

 

Bodypumb. Activitat per a la millora de la força i la resistència muscular dels principals grups muscular. S'estructura en blocs de treball on s'entrena un grup muscular en concret. El teu programa de musculació, convertit en activitat dirigida - EAS Taradell

Bodypump

Activitat per a la millora de la força i la resistència dels principals grups musculars. S'estructura en blocs de treball on s'entrena cada grup en concret. El teu programa de musculació, convertit en activitat dirigida.

Durada: 60 minuts | Intensitat: Mitjana-alta

body balance

Body Balance

Activitat on es treballa la força, la flexibilitat i la resistència. Aquest programa combina moviments del ioga, tai-txi i pilates amb musiques i moviments suaus que us permetran trobar l'equilibri perfecte entre cos i ment.

Durada: 60 minuts | Intensitat: Mitjana

CXWORX:Amb l'objectiu de millorar el to i la resistència muscular de la zona de l'abdomen, zona lumbar i maluc. Es basa en la realització de moviments globals que implica a la musculatura d'aquestes zones - EAS Taradell

LesmillsCore

Amb l'objectiu de millorar el to i la resistència muscular de la zona de l'abdomen, zona lumbar i maluc. Es basa en la realització de moviments globals que implica a la musculatura d'aquestes zones.

Durada: 30 minuts | Intensitat: Mitjana

 

ESTIRAMENTS: Es fa un treball general de flexibilitat muscular, mobilitat articular i tècniques de relaxació. L'adquisició de coneixements quant a la correcta execució del gest tècnic així com la identificació i diferenciació dels grups musculars implicats a cada moment forma part del conjunt d'objectius. Durada: 45 minuts | Intensitat: Baixa

Estiraments

Es fa un treball general de flexibilitat muscular, mobilitat articular i tècniques de relaxació. L'adquisició de coneixements quant a la correcta execució del gest tècnic així com la identificació i diferenciació dels grups musculars implicats a cada moment forma part del conjunt d'objectius.

Durada: 45 minuts | Intensitat: Baixa

 

Pilates: Manteniment, millora i equilibri del conjunt dels grups musculars per tal d'incrementar el to muscular i la consciència corporal. És una modalitat molt rigorosa quant a la correcta execució dels exercicis amb un treball important de propiocepció - EAS Taradell

Pilates

Manteniment, millora i equilibri del conjunt dels grups musculars per tal d'incrementar el to muscular i la consciència corporal. És una modalitat molt rigorosa quant a la correcta execució dels exercicis amb un treball important de propiocepció.

Durada: 45 minuts | Intensitat: Mitjana-Baixa

 

Spinning - Treball cardiovascular i de força resistència de cames sobre una bicicleta estàtica amb resistència variable seguint el ritme de la música. Aproximació a la pràctica al ciclisme en ruta o en btt. Activitat amb molt poc impacte articular - EAS Taradell

Ciclisme Indoor

Treball cardiovascular i de força resistència de cames sobre una bicicleta estàtica amb resistència variable seguint el ritme de la música. Aproximació a la pràctica al ciclisme en ruta o en btt. Activitat amb molt poc impacte articular.

 


A més, tenim una graella amb 72 sessions virtuals de ciclisme indoor cada setmana

Durada: 45 minuts | Intensitat: Mitjana-alta

 

TBC: Total Body Conditioning    Activitat on es combina una part coreografiada amb una altra no coreografiada, amb suport musical, que alterna un treball de tonificació muscular general amb treball cardiovascular - EAS Taradell

TBC: Total Body Conditioning

Activitat on es combina una part coreografiada amb una altra no coreografiada, amb suport musical, que alterna un treball de tonificació muscular general amb treball cardiovascular.

Durada: 45 minuts | Intensitat: Mitjana-alta

 

Tonificació: Es fa un treball de tonificació dels diferents grups musculars. Es combina amb exercicis de mobilitat articular - EAS Taradell

Tonificació

Es fa un treball de tonificació dels diferents grups musculars. Es combina amb exercicis de mobilitat articular.

Durada: 45 minuts | Intensitat: Mitjana-alta

 

Zumba: Activitat coreografiada que té com a objectiu la millora de la resistència aeròbica. L'activitat es basa en la realització de passos bàsics dels balls llatins més coneguts amb la música de més actualitat - EAS Taradell

Zumba 

Activitat coreografiada que té com a objectiu la millora de la resistència aeròbica. L'activitat es basa en la realització de passos bàsics dels balls llatins més coneguts amb la música de més actualitat.


Durada: 45 minuts | Intensitat: Mitjana-Alta

 

step

STEP

Activitat coreografiada amb suport musical per millorar la resistència muscular i cardiovascular

Durada: 45 minuts | Intensitat: Mitjana-Alta

 

gac

GAC 

Treball específic de tonificació de Glutis, Abdominals i Cames

Durada: 45 minuts  | Intensitat: Mitjana​

 

circuit

Circuit Intervàlic

Sessió d'alta intensitat en format circuit que farem a la sala d'activitats dirigides i que té per objectiu cremar greix i millorar el to muscular a través del treball HIIT; una sessió que exigeix durant els 45 minuts d'execució però que ens manté el metabolisme actiu durant força estona després d'haver finalitzat el treball,.....seguirem cremant calories des de casa. 

Durada: 45 minuts | Intensitat: Molt Alta​
 

senior

 

Gim Senior

Classe de gimnàs per a majors de 65 anys; es treballa tonificació, movilitat, força, equilibri, flexibilitat, etc.... al ritme adequat i respectant les limitacions que imposa l'edat.

Durada: 45 minuts | Intensitat: Mitjana-Baixa

 
 

Sessions Virtuals de Ciclisme Indoor

El sistema de suport visual a les sessions de cilcisme indoor, per una banda, fa que les sessions amb tècnic siguin més entretingudes, de més qualitat i més fàcils de seguir  i, per altra banda, ens permet fer sessions virtuals amb una alta qualitat esportiva sense tècnic.

Amb l'objectiu d'ampliar l'oferta d'horaris, hem elaborat una graella que afegeix a la graella que heu vist a l'inici d'aquesta entrada 76 sessions virtuals de ciclisme indoor a la setmana (sempre són sessions de 45 minuts).

Aquests són els horaris:

virtual inici 10/05/2021

Horaris virtuals Agost 2021 (1/08 a 12/09/2021)

VIRTUAL AGOST 1/08 A 12/09

virtual 1

 
 
 
 

 

 

 

 

Tornar a la graella

twitter