COVID-19

Tota la informació sobre l'afectació del coronavirus a Taradell

Del 11/03/2020 al 30/06/2020

Aquesta informació està en revisió permanent.Última actualització: 23/09/2020 a les 18:17.

En aquesta pàgina, que s'anirà actualitzant de forma periòdica a mesura que es vagin prenent decisions que afectin a la ciutadania, podeu seguir tota l'actualitat sobre les afectacions del coronavirus a Taradell.

 

Actualment, Taradell es troba en la FASE D'ACTIVACIÓ. En funció de la fase en que ens trobem, les restriccions en mobilitat, sortides al carrer, activitat física, obertura d'establiments comercials i altres àmbits, poden ser més o menys estrictes.

Cliqueu a la fase de la qual voleu resoldre dubtes per obtenir informació sobre les restriccions que s'hi apliquen. Sereu redirigits a la informació oficial del web de la Generalitat de Catalunya.

Així mateix, us recomanem que seguiu les xarxes socials de l'Ajuntament de Taradell, per informar-vos de les diferents mesures que es vagin prenent en aquesta crisi sanitària i en la resta d'àmbits que són de competència municipal. També podeu acudir als mitjans locals, Ràdio Taradell i Taradell.com per informar-vos de l'actualitat del poble. Com a servei públic, la ràdio municipal no ha tancat les seves instal·lacions.

Tot seguit podeu consultar informació més concreta sobre les especificitats que afecten el poble de Taradell.

/**/ .item_vp{ padding-bottom: 0; height: unset; } .item_vp a{ position: inherit; padding: 0; color: black !important; background-color: #e3c013; } .item_vp:hover a{ ...
Coronavirus COVID-19 / Fase 3
Coronavirus COVID-19 / Fase 3
Coronavirus COVID-19 / Fase 3
Coronavirus COVID-19 / Fase de represa
Coronavirus COVID-19 / Fase 3