Laboratori de Lectura: Expedient panxa plena: El cas del llop ferotge

Amb motiu del Taradell Negre, el dimarts 9 d'abril a 2/4 de 6 de la tarda es portarà a terme el Laboratori de Lectura Expedient panxa plena: El cas del llop ferotge. 

Aquest taller té com a objectiu apropar els infants al personatge del llop, conèixer alguns dels tractaments que la literatura fa d'aquest animal, donar a conèixer àlbums il·lustrats de qualitat protagonitzats per un llop i prendre consciència de l'enginy i la creativitat d'alguns autors i il·lustradors a l'hora d'aproximar-nos les històries clàssiques.

Fa mesos que la policia treballa en el cas d'en Panxa Plena, el llop ferotge. Les seves accions terribles tenen atemorida tota la població. L'equip d'investigació és cridat a col·laborar en un dels casos més complexos de les darreres dècades: anàlisi de proves, entrevistes a testimonis, escorcolls… tot és a punt per capturar el personatge més buscat de tota la Literatura Infantil i Juvenil.

El repte de l'equip d'investigadors i investigadores serà ajudar la policia a resoldre el cas d'en Panxa Plena, el llop ferotge. A aquest personatge se li imputen desenes de delictes: robatori, estafa, assassinat, violació de domicili, traïció, segrest, etc. No hi ha ningú tan perseguit com ell.

Expedient panxa plena