Secció de Revistes

La Biblioteca Antoni Pladevall i Font disposa d'un espai destinat a la consulta de diaris i revistes. Hi ha revistes d'informació general i d'altres especialitzades en diferents matèries (viatges, salut, esports, literatura, història, informàtica, fotografia, muntanya, senderisme, etc.). Les revistes es poden agafar en préstec durant 30 dies, però el darrer número arribat a la biblioteca només es podrà llegir a la biblioteca. També es poden consultar i endur a casa els números d'anys anteriors. 

Actualment trobràs a la Secció de Revistes de la Biblioteca un total de 52 revistes. 

A banda, podeu consultar diverses revistes locals i comarcals com la de la Festa Major de Taradell, les Monografies del Montseny i l'Ausa. O d'altres que ja no es publiquen com la revista 'Taradell' o la dels Tonis i el Butlletí del Centre Excursionista Taradell (aquestes dues, actualment nomes es publiquen en format digital).

A més a més, cada dia hi podeu trobar els següents diaris (exclosos de préstec): Ara, El Mundo Deportivo, El País, El Punt Avui i La Vanguàrdia (català). 

Consulta la guia de revistes per saber tots els títols que tenim a la secció: 

Fotos i/o vídeos relacionats

Revista 440Auto cBricoBurdaCar and DriverCasaVivaCavall FortCiclismo a fondoCocina FácilCocoterComputer Hoy
Revista Cosas de casaCuerpomenteDescobrirDesnivelDolmenRevista EnderrockExcursionismeEl FaristolFotogramasRevista El TempsRevista EmprendedoresGlamourGrandes EspaciosI love english juniorRevista l'illaLabores del hogarLectures Especial CocinaRevista Cocina fácilMi JardInRevista Món MaratóMueblePirineosMuntanyaRevista Muy intesantesOpcionsOxígenoSpeak UpParis MatchPeón de reyREvista Petit SapiensTimeCultura Popular 1Vanguardia
Reporter DocSàpiensRevista Serra d'OrRevista ValorsRevista VertexViajarViajar con hijosViajes
twitter