Secció de Cinema

Secció Cinema (7) A la Biblioteca Antoni Pladevall i Font trobareu un fons de cinema representatiu de tots els grans gèneres cinematogràfics i de totes les èpocques: drama, aventures, acció, ciencia-ficció, bèl·lic, comèdia, històric, terror, intriga, fantàstic, musical, cinema negra-políciac, western, animació, documental, curtmetratges i també sèries.

El fons de cinema compta amb més d'un miler de DVD's (també hi ha alguns títols en format Blu-ray).

També podeu trobar informació sobre la relació del cinema amb altres temàtiques com la filosofia, l'arquitectura, la gastronomia, la literatura, la política, la poesia, l'ensenyament… a les seccions pertinents. I evidentment, a la secció de música, hi trobareu les bandes sonores de les pel·lícules.

Secció Cinema (4)

El fons de cinema es pot agafar en préstec amb el carnet de les biblioteques (6 DVD durant 30 dies). Gràcies al catàleg Aladí pots buscar per exemple si tenim una pel·lícula en concret o què tenim d'un actor/director determinat. El personal de la biblioteca t'ajudarà a trobar el que necessites. 

Si vols veure els DVD's a la Biblioteca tenim aparells reproductors per visionar-los, només cal que portis el teu carnet de biblioteca.

El fons de cinema per a nens i nenes es troba ubicat a la sala infantil.

 

twitter