Toni Pérez Barquilla (ERC)

Regidor de Comunicació, Transparència i Entorn Digital

Contacta amb en Toni Pérez

Ompliu la següent informació per poder atendre i donar resposta al vostre missatge.

M'agradaria rebre el butlletí informatiu municipal

L'emissió d'aquest formulari en cap cas s'incorporarà al registre municipal ni generarà la creació d'un expedient o procediment oficial. En cas de voler formalitzar la gestió, cal utilitzar el tràmit específic que trobarà a la seu electrònica.

Joan Canó Pol

Nascut el 1979 viu al costat de Can Costa i Font. Va estudiar Filosofia a la UAB i Desenvolupament d'Aplicacions Web a l'IES Cirviànum de Torelló. Ha portat la comptabilitat d'una petita empresa del poble durant 15 anys. Actualment és autònom i treballa de programador web.

Ha estat al Cau —sent-ne Cap d'Agrupament—, al Consell de Joventut i en una Comissió de Festes ja desapareguda. Actualment col·labora amb l'ANC de Taradell.

S'ho passa bé cantant en un grup de versions, rascant la guitarra, compartint moments amb els amics i recorrent els camins que envolten el poble.

 

Xarxes socials del regidor

twitter.com/entoniperez
facebook.com/entoniperez

 

 

Retribucions

D'acord amb voluntat de transparència, a continuació es dóna detall de les retribucions que percep el regidor per assistències segons aprovació al Ple del dia 27 de juny del 2019.

Retribucions de càrrecs electes Import
1. Càrrec electe amb dedicació. Retribucions brutes anuals.  
    Regidor de Comunicació, Transparència i Entorn Digital. Dedicació del 30%.  13.294,47 €

El regidor no percep retribucions per assistències ja que aquestes estan considerades dins la dedicació a jornada parcial.