Volem treballar pel poble (ERC)

Dimarts, 05/09/2017

Després de les eleccions del 2015 els resultats ens van deixar una vegada més a l'oposició. A diferencia de l'anterior legislatura aquesta vegada CIU assolia una clara majoria absoluta. El passat 13 de juny va fer 2 anys de la presa de possessió dels 4 regidors d'ERC a l'Ajuntament. Ara, a mitja legislatura, creiem que es bo fer una valoració de la feina feta i explicar els canvis, que després de l'acord amb el PDeCAT, ens afectaran durant els 2 propers anys.

Estar a l'oposició, sabent que no tindríem cap mena de possibilitat d'influir en cap decisió, era un paper difícil a fer durant els quatre anys de legislatura. A banda que totes les propostes que féssim no tindrien el suport per ser aplicades a no ser que les pactéssim amb l'equip de govern.

El nostre objectiu des del començament de legislatura sempre va ser, i encara és, treballar en positiu, pensant en el bé del nostre municipi, fiscalitzant i intentant, en la mesura del possible, fer les aportacions oportunes per millorar les polítiques aplicades per l'equip de govern. La nostra sorpresa, com ja hem manifestat en moltes ocasions, va arribar quan vam veure un canvi de tendència en l'equip de govern. Molt més dialogant i receptiu a les nostres propostes, fins al punt que vam pactar i aprovar conjuntament les ordenances i els pressupostos del darrer exercici.

Veient aquest canvi d'actitud, la nostra voluntat de treballar pel municipi i la coincidència en la majoria de projectes de poble, fa uns mesos que vàrem començar negociacions amb l'equip de govern per tal d'arribar a un acord.

Avui ja podem dir que aquest acord és una realitat i que formem part del govern municipal, des de les noves regidories de participació ciutadana i igualtat, i incorporant-nos a les de governació i medi ambient. Àrees que els regidors d'ERC sempre hem considerat cabdals i en les que creiem que la nostra feina serà reconeguda per tots els Taradellencs. Val a dir, també, que la nostra voluntat no és simplement dedicar-nos a les àrees que hem assumit, sinó que d'acord amb el PDeCAT, volem fer un treball conjunt i transversal amb la resta de regidories.

Creiem que és un bon acord. Un acord positiu per tirar endavant els grans projectes de poble, però també per les polítiques del dia a dia, les que afecten més directament a les persones.  Dins el govern municipal vetllarem perquè siguin el més efectives possibles.

Sense renunciar a la nostra ideologia, treballarem per Taradell i la seva gent.

Tots sabeu que ens teniu a la vostre disposició. Esperem que passeu un bon estiu i que tingueu una bona festa major.