Treballarem per Taradell, per fer millorar l’equip de govern i per aportar propostes que ajudin a millorar la qualitat de vida dels ciutadans (ERC)

Benvolguts i benvolgudes

Som en plenes vacances d'estiu, temps en que fem un parèntesis en la rutina de l'any. A tocar de la festa major, segurament la festa més important, i esperada de Taradell. Però avui us volem parlar de les eleccions, l'anomenada Festa de la Democràcia.

El 24 de maig es van celebrar les eleccions municipals, amb una clara victòria de CIU. Primer de tot volem felicitar públicament CIU per els resultats obtinguts. Però sobretot volem agrair als 786 Taradellencs i Taradellenques que ens van fer confiança i van creure en el projecte d'ERC per el nostre poble.

Veníem d'una campanya electoral on tots els vilatans van poder escoltar, llegir i meditar sobre els programes que els tres partits presentàvem per millorar el nostre poble. Per nosaltres i una bona colla de vilatans, creiem que el d'ERC era el millor.

Però va arribar el dia 24, encara que soni a tòpic, el poble es sobirà i va decidir, i va decidir per la continuïtat.

La gent d'ERC sempre hem set independentistes, però primer de tot som demòcrates, i com a bons demòcrates acceptem les decisions que prenguin els nostres vilatans. I com a bons demòcrates acceptem el nostre rol, que ens porta aquest quatre anys a l'oposició. Una feina complicada quan al davant tens un govern amb majoria absoluta. Però una feina que els quatre regidors d'ERC ens agafarem amb la màxima serietat, compromís i il·lusió per no decebre a tots els Taradellencs.

A l'equip de govern els diem que farem el que sempre hem fet, fiscalitzar l'acció de govern, procurant que totes les decisions que es prenguin siguin encertades i en benefici de tots, però sobretot que tot es faci amb la màxima transparència que . Treballarem per Taradell, per fer millorar l'equip de govern i per aportar propostes que ajudin a millorar la qualitat de vida dels ciutadans. Com a regidors de l'Ajuntament, encara que sigui des de l'oposició , estem al servei del poble. Volem ser i serem la veu i els interlocutors de tots els vilatans que tinguin alguna cosa a dir sobre la política municipal. Perquè l'Ajuntament som tots, és l'equip de govern, però també ho som els regidors de l'oposició.

I a nivell nacional tenim, de nou, una data transcendental. El proper 27 de setembre es celebraran eleccions plebiscitàries al nostre país. Gràcies al consens entre els partits sobiranistes i les entitats civils hi concorrerem amb una llista unitària, Junts pel Sí. Una llista que ens permetrà tenir paperetes del Sí, Podrem votar un Sí a la llibertat, un Sí a la sobirania, un Sí a la independència de Catalana, un Sí a la nova República Catalana.

Des d'aquí us animem a tots a seguir treballant pel nostre poble i pel nostre país. Que tinguem tots una bona festa major.


Visca Taradell i Visca Catalunya Lliure.