Seguim treballant fort pel poble (JRP - Regidor no adscrit)

Benvolguts taradellencs i taradellenques:

Una altra vegada ha passat el temps i tornem estar a les portes de la festa major amb un any ple de novetats al nostre poble.

En primer lloc, per nosaltres la gent que formem aquest grup polític, la decisió més important ha estat la que vam prendre ara fa uns mesos, sortir de PxC per diversos motius i que tots ja coneixeu, ja que han estat posats a l'abast de l'opinió publica i consideràvem que al nostre poble no tenia perquè entrar a formar part d'una polèmica en la qual no hi teníem res a dir ni tampoc a veure. La nostra prioritat sempre ha estat el treball per un bon funcionament i el creixement del nostre municipi, i no una posició política dins del partit. Per tot això, ens va caldre prendre una determinació que va ser la de passar a ser regidor no adscrit fins a finals d'aquesta legislatura i poder continuar els compromisos agafats des del primer moment amb la gent de Taradell .

Aquesta, doncs, podria ser la darrera vegada que ens dirigim a vosaltres en nom d'aquesta formació, però també us tenim que dir, que no se'ns acaben les ganes de tirar projectes endavant per fer que Taradell sigui cada dia un poble millor, i que dia a dia ens sentim més orgullosos de ser taradellencs.

Fins ara, la nostra aportació al poble des del nostre únic vot, ha sigut sempre ajudar l'equip de govern a concloure els seus projectes, posant-hi el nostre gra de sorra, ja que en el fons han estat positius pel poble, com a últim exemple més important, el de la conclusió de les obres de la piscina coberta que creiem serà una obra molt beneficiosa per tothom.

A vegades no coincidim en la manera de fer o en la idoneïtat d'algunes de les propostes del equip de govern, però també hem de dir que els grups de la oposició, com són ERC i SI, no han tingut mai una política d'aportar noves idees o alternatives a les que fa l'equip de govern i només s'han dedicat a fer una oposició de dir “no” a tot, sense poder fer mai un front comú per tirar noves maneres de veure les coses i per tant, han quedat obsolets a l'hora de tenir una posició positiva de política municipal. Des d'aquí, critiquem durament la seva manera d'actuar, afavorint que l'equip de govern no ha tingut una oposició al consistori que fos ferma en cap tema, donat que només han tingut una postura negativa en tot moment sense donar altres opcions.

Així doncs, només ens cal dir-vos que seguirem treballant fort pel poble, que farem que tots aquells que confieu amb nosaltres us sentiu orgullosos de la nostra feina i penseu que encara que ara s'acabarà  una etapa, també en començarà una altra i esperem que de nou estigueu al nostre costat fent el millor pel nostre poble.

Gràcies per la vostra confiança.