Tots estimem Taradell (JRP - Regidor no adscrit)

Benvolguts amics i amigues,

Aquest serà l'últim escrit que farem per la nostra part en aquesta etapa que s'està acabant. Aquests quatre anys, hem fet sempre el que la nostra consciència ens ha dictat perquè el poble tirés endavant de la millor manera possible posant el nostre petit, però a l'hora important granet de sorra a tots i cada un dels problemes, actuacions d'obres, iniciatives, propostes o qualsevol altre fet que ha sigut necessari que nosaltres hi fóssim com part implicada.

Així doncs la nostra feina era com hem dit moltes vegades, no posar pals a les rodes d'un poble que té la inquietud de tirar endavant de manera decidida i així ho esta fent. En ocasions no hem estat d'acord en com s'han portat a terme alguns projectes, nosaltres i de ben segur molts de vosaltres en sou crítics (com la circulació del centre del poble o com s'han fet algunes obres, etc...) tot i així hem de dir que no hem tingut el recolzament de cap de les forces de l'oposició per fer un front comú i aportar idees i projectes per millorar el que l'equip de govern tenia decidit i ha portat a port de la seva manera. Aquesta ha sigut una de les raons principals, la de no tenir una oposició unida, la que ha fet que l'equip de govern fes les coses a la seva manera.

Nosaltres teníem dues opcions en la forma de tractar l'esdevenir de cada ple. Una, era sumar-nos a les forces de l'oposició dient "no" a tot sense aportar noves o millors idees i tenir un tarannà de destrucció cap a l'equip de govern sense cap altra intenció que dir "no" a tot i per altre, veure què era el que s'estava fent en benefici del poble, més enllà de les sigles d'un partit o altre. Perquè pensem que el poble té d'estar per sobre de totes les tendències polítiques.

I així em actuat. Fent tot el que hem considerat millor per tot el poble encara que només hi hem aportat poca cosa però era tot el que teníem per fer-ho.

Des d'aquí tota la gent que vam formar part de la llista de PxC i ara ens hem passat a no adscrits, voldríem donar les gràcies a la gent del poble que ens ha donat suport i donat aquella empenta moral que et fa falta per seguir endavant.

Esperem haver estat a l'altura del què s'esperava de nosaltres i haver demostrat que tots  estimem aquest poble, de diferents maneres, però que el portem i el portarem sempre dins nostre.

Gràcies i fins aviat.