Taradell, un poble unit (Si)

Dimecres, 14/03/2018
Benvolguts taradellencs,
 
El nostre poble, Taradell, no és gaire gran, però crec que estaríem d'acord a dir que és un poble a mesura humana. Cal no oblidar que en el pot petit hi ha la bona confitura. Potser no som molts, però sí que hi ha molta qualitat, qualitat humana, de teixit social, de participació i de solidaritat. Una vegada més, ens hem de sentir orgullosos del nostre poble, sobretot després dels fets ocorreguts aquests últims mesos.
 
Tots tenim a la memòria la gran dignitat i defensa de la democràcia el dia 1 d'octubre, quan tots els veïns vam demostrar una gran cohesió. També cal parlar del compromís, de la nostra perseverança i resistència en defensa de les institucions i dels polítics i líders catalans, injustament encara avui a la presó i a l'exili.
 
Des de Solidaritat Catalana per la Independència tenim tota la confiança que el nostre poble donarà suport fins al final a l'assoliment de la independència de la nostra nació.
 
Aquest tarannà que abastament demostra Taradell també té la seva traducció en l'àmbit de la política municipal. El balanç que es deriva del pacte de govern dels tres grups municipals creiem que és altament positiu des de tots els punts de vista. No cal dir que en l'aspecte nacional hem endegat i donat suport a totes les iniciatives proposades per aconseguir la llibertat de la nostra nació. Cal destacar també la bona gestió econòmica on tant els pressupostos com les taxes municipals (congelades ja per cinquè any consecutiu) han estat àmpliament consensuades.
 
Així mateix, en el capítol d'inversions, l'acord ha estat unànime i això ens permetrà afrontar qüestions tan importants com és la construcció dels habitatges tutelats, que representaran una important millora en un sector tan sensible de la nostra població. Tanmateix, a hores d'ara ja s'ha començat la redacció del projecte d'execució de la ronda de llevant, sense oblidar l'àmbit esportiu, on es faran importants millores al camp de futbol.
 
Llum als ulls i força al braç!