Seguim avançant en el procés cap a la independència de la nostra nació (SI)

Dilluns, 05/09/2016

El país veí porta set mesos sense govern, bé, sense govern és un dir, és molt pitjor, governant en funcions i sense retre comptes al Parlament i a l'hora de redactar aquest escrit i després de dues eleccions, el més calent és a l'aigüera. Els senyors que governen el país veí, mentrestant, s'entretenen a rebentar a Catalunya la sanitat pública, el sistema educatiu, les telecomunicacions, etc... i no tan sols no es posen vermells quan els atrapen fent malifetes d'aquest gruix, sinó que milloren els resultats electorals del 26 J. I per acabar-ho d'adobar el quintacolumnista senyor De Alfonso al cap de dos dies de la seva destitució és readmès com a jutge, pobre Montesquieu i la separació de poders. Estarem d'acord que aquests fets són molt greus i que el nivell de democràcia a Espanya és decebedor.

De totes maneres la situació del govern català tampoc sembla tenir un futur gaire falaguer, doncs com sempre i per desgràcia s'ha fet patent l'instint caïnita tant nostrat, manta vegades ens bastem nosaltres mateixos per dinamitar el que tant d'esforç ha costat aconseguir fins ara. Em refereixo als diputats antisistema, que fent honor al seu nom, han impedit l'aprovació dels pressupostos i entorpit absurdament l'avanç en el procés cap a la independència de la nostra nació, d'això se'n diu alta mutació.

Com sigui esperem que des del món local i del municipi imperi el seny i el sentit comú, que com sempre Taradell en dóna exemple, i serveixi de model de bon govern i de democràcia en llibertat. Caldrà un cop més estar atents i no defallir, cal més que mai empènyer per marxar definitivament per motius de salut i dignitat.

Visca la República Catalana!

P.S. La lluita no està renyida amb el fet de gaudir de la Festa Major de Taradell. Endavant!