Projecte de poble (JxT)

Un any més arribem a l'estiu i ens retrobem en aquest butlletí d'informació municipal que ens portarà, entre d'altres, la informació de la Festa Major, una
festa que tenim ben a prop. Esperem que tots i totes en gaudiu i hi participeu activament com sempre.

Aquest és un butlletí de ben segur especial, si més no, així el sentim el nostre grup municipal que, per primera vegada, us escrivim sota el nom de Junts
per Taradell.

Les eleccions municipals del mes de maig, en les quals ERC va aconseguir una clara majoria absoluta, i a qui altra vegada volem felicitar pels seus resultats, van donar-nos un clar dictamen pel canvi amb quatre regidors per a la nostra formació.

Junts per Taradell va néixer justament amb l'objectiu de regenerar aquest equip municipal, amb una llista que mantenia experiència en regidors, però
que aportava un 50% de cares noves i joves. Amb l'esperit de representar una marca molt més transversal i aglutinadora, Junts per Taradell som realistes, i entomem aquesta nova etapa a l'oposició amb il·lusió i ganes de treballar, que en el fons és el que veníem a fer per Taradell.

Ajudarem amb tot el que se'ns permeti i seguirem amb esperit constructiu totes les decisions del nostre ajuntament, això sí, també amb control i ull crític, i aixecant el dit quan creiem que sigui necessari pel bé de tota la població de Taradell, com vàrem fer durant el ple, en què es van augmentar les assignacions econòmiques i sous dels regidors.

Seguim estant aquí, seguim creient en el projecte de poble que us presentàvem, seguirem remant per a tots els que el passat mes de maig ens vàreu fer costat, i també per tots aquells a qui no vàrem saber transmetre les nostres intencions, però que ara amb 4 anys per endavant, esperem poder demostrar que som dignes de la vostra futura confiança.

No podem acabar aquest escrit sense un agraïment merescut a Lluís Verdaguer, que ha estat alcalde els darrers 12 anys, com també a tots els seus equips que l'han acompanyat durant aquests 3 mandats. Gràcies per la immensa dedicació, estimació i bona gestió del municipi.

Així doncs, des de Junts per Taradell, dir-vos que, com sempre, seguim forts, actius i plenament convençuts que Taradell segueix mereixent el millor que se li pugui donar, independentment de quin grup polític municipal tingui l'honor de poder-ho fer.

Bona Festa Major a tothom, visca Taradell i visca la República Catalana.