Poder entrar a l’equip de govern ens ha permès participar i dur a terme projectes que des de l’oposició no hauríem pogut realitzar (ERC)

Dimecres, 21/11/2018

Des del grup municipal d'Esquerra Republicana de Taradell volem donar la benvinguda la Festa Major d'enguany amb un repàs de les accions dutes a terme durant la legislatura. No és una legislatura típica, ja que fa un any que hem entrat a formar part del govern amb un pacte signat fins al final del mandat. Poder entrar a l'equip de govern amb quatre regidors ens ha permès participar i dur a terme projectes que des de l'oposició no hauríem pogut realitzar.

En primer lloc, s'ha renovat la gespa del camp de futbol amb èxit després de mesos treballant-hi. En segon lloc, el procés de construcció de pisos socials ha avançat molt amb l'enderrocament de l'edifici i la cessió del terreny a la Fundació Vilademany. D'aquesta manera s'aprofitarà un terreny fins ara infrautilitzat amb la construcció d'habitatges tutelats, per tal que persones amb necessitats especials puguin gaudir d'un habitatge propi. En tercer lloc, la construcció de la Ronda de Llevant és un projecte que ja està fet i està en procés d'iniciar-se la licitació de l'obra.

Aquests tres projectes esmentats són els que des del grup municipal d'Esquerra Republicana sempre hem prioritzat. A més, durant la legislatura hem fomentat, a través de la regidoria de participació ciutadana, diferents projectes, com el ‘Quadern de participació ciutadana', que podien omplir les famílies del poble i així estudiar les necessitats dels taradellencs i taradellenques. També s'han impulsat dos processos participatius, a La Roca i a La Madriguera, a més d'assistir a diverses reunions amb veïns i associacions del poble per estudiar i garantir les necessitats i beneficiar tot el poble.

La Urbanització de la Roca ha estat també una prioritat per a Esquerra Republicana i hem apostat pel seu manteniment i millora, ja que es troba en un estat en el qual és necessari invertir-hi per millorar-la. Creiem que participant i col·laborant amb les entitats i associacions podrem garantir-ne el bon funcionament, sempre tenint en compte tots els barris i espais de Taradell.

La creació de la regidoria d'Igualtat ens ha permès fer campanyes per combatre el masclisme des de l'àmbit municipal. Hem dut a terme un Taller d'Autodefensa Feminista i hem realitzat xerrades i projectes juntament amb altres entitats defensant, sempre, els valors feministes d'Esquerra Republicana. Creiem que és una regidoria molt necessària a la política municipal per garantir la paritat i la igualtat d'oportunitats des de l'arrel, que és el poble.

Durant aquest últim any s'han creat les Joventuts d'Esquerra Republicana amb una secció local a Taradell. Des del grup municipal els donem tot el suport per seguir treballant per un poble amb activitats per als joves però, també, amb implicació en la política municipal i amb ganes de tirar endavant el projecte d'Esquerra Republicana.

Des d'ERC Taradell us animem a participar de la vida política municipal. Sabem que no són moments fàcils, però tenim la República a tocar i l'hem de fer créixer des dels pobles i ciutats.

Amb tot això, el grup municipal d'Esquerra Republicana de Taradell us desitja una bona festa major lliure de sexisme i violència masclista.

Bona Festa Major