Incorporar regidors que eren a l’oposició ha permès reduir les diferències i ampliar el temps dedicat a projectes comuns en benefici del poble. (CIU)

Benvolguts taradellencs i taradellenques,


A les portes d'unes noves eleccions municipals precedides inesperadament, o no, d'unes d'estatals, els qui hem estat aquests darrers quatre anys representant-vos i estant al vostre servei com a electes locals, us podem assegurar que sembla que era ahir que iniciàvem la legislatura 2015-2019.

Volem aprofitar aquest darrer butlletí municipal de la legislatura per agrair-vos el respecte i l'encoratjament que ens heu mostrat en tot moment, però també per les crítiques constructives que hem rebut i que hem procurat encaixar positivament, interpretar-les i trobar-hi les millors solucions possibles.

En aquest butlletí hi haureu trobat una extracció dels resultats del quadern de debat familiar que es va portar a terme l'any passat. Els resultats d'aquest quadern, molt més ampli en el seu contingut del que hem pogut publicar, ens han servit per estar satisfets amb la feina feta, però també com a toc d'atenció en aquelles coses que potser no acaben de rutllar o que simplement són millorables. En resum, una bona eina per encarar el futur que voleu i que volem per al nostre poble.

En l'àmbit polític municipal, sens dubte, el que ha marcat aquesta legislatura ha estat l'acord de govern al qual vam arribar, més o menys a l'equador d'aquesta, els tres grups municipals amb representació. Per part del nostre grup podem afirmar que incorporar els regidors que fins aleshores eren a l'oposició ha permès reduir el debat de les diferències i ampliar el temps dedicat a propostes i projectes comuns en benefici del poble. Per tant, afirmem que l'experiència ha estat positiva i agraïm la bona relació personal amb què acabarem la legislatura amb els regidors d'altres formacions.

També aprofitem per avançar-vos que de cara a les properes eleccions municipals del mes de maig, el nostre grup deixarà enrere les sigles que ens han acompanyat els darrers 32 anys per iniciar un nou projecte, amb una base més àmplia que mai, sota les sigles de “Junts per Taradell”.

Esperem que la nostra manera d'entendre el poble us segueixi il·lusionant com a nosaltres

Grup Municipal de CiU Taradell.