Pacte de govern municipal (SI)

Dimarts, 05/09/2017

Benvolguts Taradellencs,

Suposo que no seré gaire original si faig una reflexió sobre el pacte de govern municipal  que s'ha portat a terme a Taradell, integrant-hi tots els regidors d'ERC i de Solidaritat.

De totes maneres intentaré exposar la meva visió de la bonesa d'aquest acord. En línia a la meva intervenció en el plenari de juny en el qual es materialitzava la nostra incorporació al govern, ja vaig manifestar que creia que per arribar a un consens calia un alt grau de maduresa política per totes tres bandes, això vol dir superar el tradicional paradigma govern-oposició en gran mesura massa vegades basat en una mútua malfiança, per esdevenir un govern conjunt de partits i persones diverses basat en la confiança i la cooperació i això implica que el nostre objectiu comú sigui treballar pel bé del poble, sense renunciar a les nostres idees ni perdre la nostra identitat. No cal dir que aquesta entesa ha sorgit de la negociació conjunta i aprovació unànime dels pressupostos i deixar definides les principals inversions des d'avui fins al final de la legislatura, com són la ronda de l'institut, l'ampliació del Vivet, i la construcció dels pisos socials, entre altres projectes.

Per altra banda també hi ha la qüestió de la independència de la nostra nació, en el qual els tres partits sempre hem actuat com un sol bloc, sempre al costat i col·laborant amb les entitats del poble amb l'ANC i amb Òmnium Cultural. Estic convençut que Taradell estarà com sempre a l'alçada del repte transcendental que representa el referèndum de l'1 d'octubre.  Un cop més encoratjo i apel·lo a donar una magnífica resposta com hem fet sempre, Solidaritat no espera menys d'aquest magnífic poble.

Desitjar-vos que gaudiu de la propera Festa Major.

Bon estiu! Visca la República catalana!