L'objectiu principal és seguir treballant per Taradell i els qui formem part d'aquest gran poble (CiU)

Dilluns, 05/09/2016

El cap de setmana del 9 i 10 de juliol d'enguany va esdevenir històric per la nostra formació. Va néixer el Partit Demòcrata Català. Un partit que neix de la gent de Convergència de sempre, d'altres formacions i també de moltes altres persones que creuen que necessitem una nova formació política per fer de Catalunya un país referent al món.

Va ser un cap de setmana molt intens on es tractava de que els associats i simpatitzants fixéssim les bases organitzatives i ideològiques. Així el Partit Demòcrata Català ens definim com un partit polític demòcrata, catalanista, independentista, europeista, humanista i republicà que serveix al progrés i la llibertat de Catalunya i dels ciutadans i ciutadanes. En conseqüència, el Partit Demòcrata Català vol que Catalunya s'organitzi políticament com un Estat independent, sense renunciar a la via unilateral per assolir aquest objectiu, que garanteixi els drets i llibertats inalienables del seus ciutadans i ciutadanes.

Definicions amb les que ens sentim molt còmodes des del món local i més concretament des de la nostra agrupació municipal, que com no pot ser d'altra manera, el seu objectiu primer és seguir treballant per Taradell i els qui formem part d'aquest gran poble.

Volem també aprofitar per agrair a tota la gent que de nou va fer confiança a la nostra formació en les dues darreres eleccions generals. Unes eleccions que com be sabeu s'han portat a terme en tan sols 6 mesos, i que ,en el moment de tancar aquests butlletí, sense massa garanties de que no en calguin unes terceres. Així com també en general a tota la gent que es va acostar al Centre Cultural Costa i Font per exercir aquest dret democràtic que tot i estar a la baixa no ens cansarem de repetir que és un dret fonamental.

Però més enllà de país i política, no volem deixar passar l'oportunitat de desitjar-vos de nou una molt bona festa major, alhora que us convidem a participar de totes aquelles activitats que us vinguin de gust, que desitgem que siguin moltes.

Gràcies un any més a tot el munt de gent i entitats que la feu possible.

Grup Municipal de CiU