Nova etapa en el govern municipal (CiU)

Dimarts, 05/09/2017

Fa unes setmanes que vàrem traspassar l'equador d'una altra legislatura i fa alguns mesos, i amb la sensació que a Taradell es respiren aires de tranquil·litat política, si més no en l'àmbit municipal, els tres grups municipals vàrem posar sobre la taula la possibilitat de formar govern tots junts.

Més enllà de pensar en si hi havia majories absolutes i grups a l'oposició, ens vàrem centrar a valorar si podria arribar a ser bo per tots el fet de sumar en el dia a dia del govern municipal. Sobretot si podria ser bo per Taradell.

Mirant amb perspectiva els dos anys de legislatura i un cop deixades enrere diferencies en projectes concrets, des del nostre grup es va valorar positivament la proposta que els 5 regidors d'ERC i SI es sumessin a l'equip de govern. Així coincidint amb la meitat de la legislatura vàrem acordar delegar diverses àrees als regidors que s'incorporaven.

Comença doncs, en aquesta segona part de mandat, una nova etapa en el govern municipal. Amb la intenció de sumar pluralitat al nostre consistori, estem segurs que tots plegats estarem a l'alçada. Conscients que cada grup té idees pròpies de com voldria el Taradell del futur, serem capaços de posar-les en comú i escollir-ne la més adequada en cada moment.

Com cada any, coincidint amb el butlletí del mes d'agost, us recordem que d'aquí a quatre dies estarem en plena Festa Major. Una Festa Major que encabeix un munt d'actes organitzats des de l'entusiasme de les entitats del nostre poble i com no, pel mateix Ajuntament.

I just després, coincidint gairebé amb la tornada a l'escola, caldrà que tots plegats ens esforcem i il·lusionem per aconseguir portar a terme el que ha de ser un exemple de normalitat democràtica digne d'un gran país com és el nostre.

Vénen doncs dies interessants de viure i de compartir, abans però gaudiu amb responsabilitat de la disbauxa de la Festa Major de Taradell '17.

Molt bon estiu i bona Festa Major!