ERC entra a formar part de l'equip de govern de Taradell (ERC)

El passat mes de juny del 2017, el grup municipal d'ERC Taradell vàrem prendre la decisió segurament més important que podíem prendre en l'àmbit municipal. Va ser l'entrada del nostre grup al govern municipal de Taradell. Amb els resultats que ens havien donat les urnes, i que ens relegaven a estar tota la legislatura a l'oposició, vam valorar quin era el paper que podíem jugar dins l'ajuntament, i fruit d'un intens i productiu debat dins el nostre grup vam optar per negociar i pactar la nostra entrada al govern municipal. Una decisió que segurament entre els nostres votants, i també entre tots els taradellencs, ha generat tot tipus de comentaris. Alguns a favor i d'altres en contra. Ara, després de la incorporació del nostre grup al govern municipal de Taradell, és hora de fer balanç i una valoració de què ha representat per a nosaltres i
també per al poble.
 
Venim de molts anys en què el grup d'ERC no havia tingut cap tipus de responsabilitat de govern, i per això aquesta decisió que vam prendre el juny de l'any passat podia generar dubtes o incerteses, tant en l'àmbit particular com a escala de la ciutadania. Però lluny d'això hem de dir que en fem una valoració molt positiva. Després del lògic període d'adaptació, treballem braç a braç amb els companys de CIU i SI per tirar endavant les polítiques que creiem que són més idònies per al nostre poble. Sempre des del consens i el diàleg.
 
Setmanalment assistim a totes les juntes de govern, en les quals es resolen tots els assumptes del dia a dia del govern municipal i participem i aportem les nostres inquietuds i propostes, a través de reunions de treball, en totes les decisions que pren l'ajuntament, tant en les petites accions com en els grans projectes de poble. Una tasca que fins ara, pel fet de portar tants anys a l'oposició, ens era del tot desconeguda. Una feina que, al parer nostre, ens està aportant molta experiència en la nostra feina com a regidors. I que segur ens serà molt profitosa per al futur. En l'àmbit particular, els quatre regidors d'ERC estem treballant de valent en les àrees que vàrem assumir des del juny de l'any passat: Participació ciutadana, Igualtat, Governació i Medi ambient. Ja hi hem començat a fer diferents accions i continuarem amb nous projectes des d'ara fins a final de legislatura. Però cal apuntar que tot i estar al govern i tenir unes regidories concretes, continuem estant al servei de tots els vilatans i vilatanes per escoltar i rebre tots els suggeriments, queixes o aportacions que ens vulgueu fer. Si les podem resoldre nosaltres mateixos ho farem; si no, ens comprometem a portar-les a debat i estudi dins el govern municipal. Amb tota l'empenta i compromís seguirem treballant per millorar el nostre poble.