El nostre programa gira entorn un únic punt: la consecució de la independència de la nostra nació (SI)

Dilluns, 17/08/2015

Ja han passat les eleccions municipals i el poble i la democràcia han deparat uns resultats, per alguns molt favorables, per d'altres han estat correctes i per alguns d'altres no gaire bons, cal reconèixer l'evidència.

Per tant, felicitar a Convergència per la majoria absoluta clara, tot i que des de Solidaritat no creiem que les majories siguin gaire bones, però la decisió del poble és democràtica i sobirana. Ara bé, el que cal és no confondre equip de govern amb corporació municipal, ja que aquesta la conformem tots els grups municipals, els de govern i els que restem a l'oposició. Dit això, un profund agraïment a les persones que van creure que era important que Solidaritat tingués representació a l'Ajuntament. Moltes gràcies a totes les persones que vareu votar aquesta opció i que sapigueu que estic personalment a la vostra disposició per recollir les vostres inquietuds i mediar en les vostres demandes, us demano que no dubteu en demanar-me la mediació en el que calgui, ja que el màxim objectiu és treballar pel poble i fer que tot rutlli millor.

L'altra gran objectiu de la nostra formació depassa l'àmbit municipal, i creiem que en aquests moments crucials per Catalunya, és important que Solidaritat tingui representació a l'Ajuntament de Taradell i tenim molt present el vital plebiscit del 27S, on ens ho juguem TOT.

Com tothom sap, Solidaritat té una posició inequívoca donat que el nostre programa gira entorn un únic punt: la consecució de la independència de la nostra nació. Una vegada més des del nostre partit, demanem en aquest moments transcendentals, la generositat, la unitat i la solidaritat de totes les formacions que signen el full de ruta, deixant de banda partidismes, curts de mires i estèrils personalismes. Ara necessitem polítics valents, decidits i amb un ampli sentit d'Estat, ens hi juguem el ser o no ser i el poble no perdonaria l'espectacle decebedor de la misèria del guany personal per sobre del futur brillant que esguarda a la nostra pàtria.

Taradell com sempre, no tinc cap dubte, brillarà al màxim nivell.

 

Bon estiu a tots. Visca la República Catalana!