El nostre procés no té marxa enrere (SI)

Benvolguts taradellencs,

Alguns ja heu iniciat les vacances i d'altres aviat gaudireu de l'estiuenca parada laboral, tot plegat ja se sap és agost, a tots us desitgem des de Solidaritat Catalana per la Independència que gaudiu molt, perquè després del calorós agost vindrà el setembre i  la tardor i, encara que baixin les temperatures, seran se'ns dubte uns dies molt intensos i us recomanem, com es sol dir, que aprofiteu per carregar piles aquests dies festius.

Per a tothom és molt clar que ara si va de debò, com a país ens hi juguem el tot pel tot, som a la recta final d'un procés que alguns encara creuen reversible, creuen que amb algunes concessions econòmiques o blindant algunes àrees, podran revertir el procés. Doncs nosaltres pensem que van ben errats, ara es tracta de dignitat, perquè la situació actual fos reversible, l'Estat espanyol ens hauria de cuidar com la nineta dels ulls. Lluny d'això, cada cop el jou espanyol és més dur mostrant un menyspreu absolut en tots els àmbits, atacs contra la llengua, la cultura, a les llibertats de les persones, tot amb una voluntat recentralitzadora total. Tenim per exemple la llei de racionalització de l'administració local, que lamina i buida de contingut els Ajuntaments, deixant-los sense cap competència. 

El nostre procés no té marxa enrere i el dia 9 de novembre volem exercir el dret més genuïnament democràtic que és votar, SI volem votar, per dir ben alt a tothom que sabem qui som i què volem. Volem un Estat per bastir un país nou, potent, lliure i just, progressista i respectuós  amb les persones i profundament democràtic.

El procés cap a la independència sabem que té incerteses i dificultats, però quedar-nos on som és molt clar que ens porta a desaparèixer com a Nació, com a cultura i com a manera de ser.

Taradellencs, l'Ajuntament , els partits polítics i l'ANC,  estem preparant pels propers mesos actes i mobilitzacions emmarcats en la diada de l'onze de setembre i del Tricentenari.  Us demanem la vostra col·laboració i esforç, ja que ens hi estem jugant l'alliberament de la nostra Nació.

Visca Catalunya lliure!