Des d’aquí vull agrair, profundament, la confiança de les persones que han cregut en el nostre projecte durant aquestes dues legislatures (SI)

Benvolguts taradellencs,

Com tothom sap, el 26 de maig d'enguany hi hauran eleccions municipals i per tant, pel que fa a Solidaritat Catalana per la Independència, toca acomiadar-se. En absolut és un comiat trist, doncs si mirem enrere nosaltres creiem que aquest legislatura ha estat molt profitosa. Des del nostre punt de vista, hi ha hagut un punt d'inflexió a mitjan mandat on, de comú acord, totes les formacions del consistori entrem a formar part del govern municipal. Des de Solidaritat valorem de manera molt positiva aquest fet que ha permès un immillorable nivell de comunicació, posta en comú d'iniciatives, de debat i acció conjunta, que ha repercutit molt favorablement en l'acció de govern, creant sinèrgies que difícilment s'haurien aconseguit d'altra manera. Només voldríem destacar, per la seva gran transcendència, els objectius que conjuntament hem afrontat a portar a bon port, com són els habitatges tutelats i la nova Ronda de Montserrat, ambos projectes en execució o apunt d'executar.

Quan pel juny es constitueixi el nou cartipàs, les persones electes, apart de portar a bon terme les obres ja projectades, caldrà que no perdin de vista la situació nacional, donat que per aquelles dates hi haurà la sentència del judici als nostres polítics. I en el cas d'una sentència condemnatòria estem segurs que sabran donar una resposta contundent i inequívoca, com correspon el nivell de compromís amb el país, que sempre ha demostrat Taradell. Els desitjo molta sort i molts encerts en la seva gestió.

Des d'aquí vull agrair, profundament, la confiança de les persones que han cregut en el nostre projecte durant aquestes dues legislatures, projecte basat en el dret irrenunciable de la llibertat del nostre país vers la consecució de la República Catalana. Mai renunciarem a aquesta fita.

Això no és una adeu, sinó un fins sempre. Per mi, com a regidor, ha sigut un gran honor estar al servei d'aquest gran poble que és Taradell.

Visca Taradell i la República Catalana!