Continuem amb el compromís de treballar sense relaxació, consolidar les iniciatives de l’anterior mandat i aportar nous projectes (CiU)

El passat 24 de maig, la confiança de 1.701 taradellencs ens va donar l'oportunitat de seguir treballant pel nostre poble, el màxim nombre de vots obtinguts des de que el nostre grup es presenta a unes eleccions municipals de la nostra vila, un resultat que ens honra, ens il·lusiona i ens encoratja per seguir construint un Taradell millor.

Des del nou equip de govern, continuem amb el compromís cap a tots i totes vosaltres de treballar sense relaxació, consolidant les iniciatives de l'anterior mandat i aportant nous projectes per donar un millor servei a les persones basant-nos en l'opinió i participació dels conciutadans, el bon govern i la transparència i prioritzant les politiques basades en la igualtat d'oportunitats, el manteniment dels serveis públics i pensant amb els ciutadans que més pateixen i més ho necessiten. Igualment continuarem donant tot el recolzament a les nostres associacions i entitats perquè puguin tirar endavant les seves activitats i propostes.

A més, d'acord amb el compromís adquirit amb l'Assemblea Nacional Catalana, Òmnium Cultural i l'Associació de Municipis per la Independència expressarem i ens posicionarem fermament donant suport a totes les decisions que prenguin els representants politics del nostre país.

A poc menys de dos mesos, tenim una gran cita davant les urnes, una oportunitat important de començar un nou camí a nivell nacional. Des de fa mesos, els representants politics del nostre país han estat treballant per posar-nos a davant la decisió més important de la nostra història, i ara és el moment d'aprofitar-la. Ells, han deixat als partits politics que representen per fer pinya formant una coalició de partits, persones de la societat civil i entitats sobiranistes per posar l'instrument al nostre abast. Tot començarà el proper 11 de setembre, on tenim una nova cita important a Barcelona, una Via Lliure on expressarem els nostres valors de forma pacífica i festiva per demostrar que el procés està més viu que mai i el proper 27 de setembre, fem una crida als nostres convilatants a participar de la jornada històrica del nostre país a expressar en llibertat el seu vot.

Abans d'entrar aquests mesos tant importants, fem una crida a tots els nostres vilatans i vilatanes a participar en els actes organitzats per festa major desitjant que tots junts puguem viure i gaudir d'aquests dies de festa i de tradicions populars.

Molt bona Festa Major a tothom!