Consolidem alguns dels projectes que ens havíem marcat per aquesta legislatura (CiU)

Dimecres, 14/03/2018

Superada quasi una tercera part de la legislatura, estem contents de poder dir que hem portat a terme la mateixa proporció dels projectes que portàvem al programa electoral. El dia a dia del poble també ens porta a tirar endavant projectes que no havíem previst o, senzillament, que apareixen i s'han de resoldre. Hem procurat desenvolupar-los tots amb el treball i l'esforç conjunt del personal i dels regidors i regidores de l'Ajuntament i sempre amb la bona predisposició vostra.

Hem procurat ser innovadors i hem volgut apostar per noves fórmules comercials que ajudin a mantenir viu el comerç del municipi i donin vida a carrers i places. Estem apostant també per un nou model de jardineria productiva a través de les plantes aromàtiques, que suposen una aposta ferma per a la sostenibilitat tant econòmica com ambiental. Hem iniciat processos de participació ciutadana, tant en temes concrets com la definició del projecte de millora de la urbanització de la Roca, com en temes més generals, a través del Quadern de Debat Familiar. Aquests processos ens han d'ajudar a dissenyar un Taradell encara millor tot vetllant per la qualitat de vida de tots vosaltres.

Una gestió acurada de la primera part de la legislatura ens permet ser optimistes pel que fa als projectes més costosos de l'actual mandat, la renovació del camp de gespa artificial del camp de futbol, la construcció dels nous habitatges tutelats i el desenvolupament de la ronda de Montserrat (la connexió entre la zona de l'Institut i la carretera de Viladrau).

A aquestes altures i malgrat la situació política del país, també ens atrevim a afirmar que detectem una important recuperació de l'economia en general. Sense oblidar, però, que encara hi ha gent que està patint els efectes de la crisi. Per això també ens alegrem d'haver continuat donant tots els serveis possibles sense augmentar els tipus impositius dels principals impostos municipals en tota la legislatura.

A totes i tots, moltes gràcies i us animem ajudar-nos a millorar Taradell omplint el Quadern de Debat Familiar.