Ara més que mai, hem d’estar al servei del poble (PxC)

Benvolguts taradellencs i taradellenques.

Aprofitem aquesta ocasió que tenim de dirigir-nos a vosaltres per dir-vos que el grup municipal de PxC de Taradell, des del dia 30 d'abril, hem decidit apartar-nos de la formació a la que pertanyíem.

Les tensions internes del partit han fet que nosaltres haguem de prendre part en un o altre sentit i no ho podem fer en cap de les dues. Doncs no estem d'acord com s'ha portat a terme la destitució del president, sense convocar un congrés on tothom pogués explicar-se i fos tota la militància qui decidís per votació les mesures a prendre, com tampoc podem estar a favor d'un comportament per part del president que, com a mínim, és irregular.

Per tot, hem pres aquesta decisió, que ens ha costat, però creiem que és la que ens deixarà continuar portant a terme una política municipal al poble de Taradell com la que hem estat fent des de que vam entrar al consistori: prioritzant els temes que desenvolupen una millora per al poble i allunyant-nos de discussions sobre qualsevol altre tema que no sigui Taradell.

Així doncs, ara més que mai, hem d'estar al servei del poble, posant el nostre petit gra de sorra per tirar endavant els grans projectes que es començaran a Taradell i que faran del nostre poble cada vegada un lloc on ens sentim més còmodes, on gaudim de més instal·lacions, més comunicacions i més ganes de viure-hi.

Us demanem que ens comprengueu. La decisió presa no ha estat fàcil però tota la gent que formem aquest grup municipal fins ara estem d'acord i sabem que això és el millor que podíem fer i el millor per Taradell.

Gràcies per la vostra comprensió i continuem estant sempre al vostre servei.