A menys d’un any de finalitzar aquesta legislatura ens sentim satisfets de la feina feta, però sobretot de la que vindrà en els pròxims mesos (CIU)

Benvolguts veïns,

Si heu fet l'agradable esforç de llegir aquest butlletí fins aquestes darreres pàgines, us en volem  donar les gràcies. Gràcies per voler-vos assabentar de com va el poble, de què es fa al poble, i en general de formar part d'aquest extraordinari poble que és Taradell.

El butlletí de Festa Major habitualment és més ampli de continguts que les altres edicions. Creiem que sovint ens elogiem de tenir un poble elevadament participatiu i replè d'entitats associatives que de ben segur ens enriqueixen a tots des de diferents vessants. A darrere de tots i cadascun d'aquests articles hi ha molta gent anònima, voluntària o professional, que treballa per tirar endavant projectes, per ajudar als demés o senzillament per fer-nos gaudir de bons moments. A tots moltes gràcies.

Però creiem que també és de justícia agrair la tasca que porta a terme tot el personal de l'Ajuntament des dels diversos àmbits d'una administració petita com ho és la nostra. Amb una estructura per sota de les 40 persones en total, ens atrevim a dir que fan una feina relativament poc reconeguda, i almenys a parer nostre, molt meritòria. Des del personal tècnic i administratiu de la casa consistorial, fins al personal de neteja de les escoles i edificis municipals, passant pels guàrdies municipals, per la brigada municipal i pel personal de la biblioteca i el Centre Cultural; tots posen el seu granet de sorra perquè l'engranatge de servei públic a més 6400 taradellenques i taradellencs giri amb la màxima sincronització possible dia rere dia. Els continguts d'aquest butlletí tampoc no haurien estat possibles sense la vostra dedicació diària.

A menys d'un any de finalitzar aquesta legislatura ens sentim satisfets de la feina feta, però sobretot de la que vindrà en els pròxims mesos. Serà el moment de veure finalitzades petites i no tan petites obres i serveis que s'han anat quallant al llarg d'aquesta legislatura. Una legislatura sens dubte marcada per la bona sintonia de tots i cadascun dels regidors de l'Ajuntament, que un cop trobat l'encaix, hem remat en la mateixa direcció, al nostre entendre en benefici del poble.

D'aquí a quatre dies estarem en plena Festa Major, que com cada any gaudirem d'un munt d'actes organitzats des de l'entusiasme de les entitats del nostre poble i del mateix Ajuntament.

Venen doncs dies de viure'ls plenament i de compartir-los amb família i amics, gaudiu amb responsabilitat de la disbauxa de la Festa Major de Taradell 2018.

Molt bon estiu i bona Festa Major!