Mor Quim Feixas, activista i membre de l’Agrupació Sardanista

Dilluns, 03/05/2021

En Quim Feixas, membre i ànima de la Junta de l'Agrupació Sardanista de Taradell, va morir ahir diumenge després d'una accidental i fatídica caiguda des del Castell d'en Boix. Allà s'hi celebrava el tradicional aplec, i com que enguany encara no es podia ballar, van organitzar un concert amb la Cobla Lluïsos dintre del recinte medieval, com si es tractés d'un petit amfiteatre. Una cinquantena de persones, malgrat el temps inestable, van testimoniar la tragèdia.

Nascut a Torelló fa 67 anys, vivia a Taradell des que el 1987 es va casar amb la Maria Carme Sañé, amb qui va tenir dos fills, l'Eudald i l'Enric. Vinculat a diferents entitats de Taradell, i molt apreciat pel seu activisme i entusiasme, participava també en la Coral l'Arpa. Apassionat per la cultura –recitava poesia–, pel país, la muntanya i les sardanes, tenia una energia inesgotable. Emprenedor per naturalesa, va fundar Mecakim, empresa de mecanitzats de la fusta a Torelló. Ara presidia el Gremi de la Fusta i el Moble i havia format part de la Junta de la Cambra de Comerç a Osona.

La gran desgràcia va colpir a tothom qui era al Castell, on va ser atès per un equip del SEM que hi va arribar en helicòpter –que el va traslladar en estat crític al Parc Taulí de Sabadell– i amb ambulància. També hi va arribar l'helicòpter dels GRAE dels Bombers. La commoció entre veïnat i coneguts és absoluta.

L'Ajuntament de Taradell expressa el seu més sentit condol a la família i tothom qui l'estimava.

El funeral se celebrarà aquest dimecres, 5 de maig, a les 4 de la tarda a l'Esglèsia de Sant Feliu de Torelló.

A Taradell s'el recordarà a la missa dominical diumenge, 9 de maig, a 2/4 de 12 del migdia.

ACS