Mor Jaume Caralt als 106 anys

Dilluns, 10/08/2020

L'avi de Taradell, l´home més gran del poble, en Jaume Caralt Colldelram ens ha deixat aquesta matinada. Vidu de Filo Ricart, havia complert 106 anys –rodejat de la seva filla Tere, familiars i amics– el passat 13 de gener a la Residència Vilademany, on ha viscut els darrers anys i on deixa un record inesborrable en ser un dels residents més veterans.

Bosquetà de cor i d'ofici, havia proveït de feixos de llenya, de Sabaters, a forners de tota la Plana de Vic. Gran boletaire, es coneixia com el palmell de la mà cada racó dels boscos del terme i més enllà, cap al Montseny i les Guilleries. Net, polit i presumit, va tenir una vellesa envejable i autònoma, fins que fa tres estius va haver de ser intervingut del fèmur. També se'l recorda pel seu temps a la fàbrica de Can Benguerel.

L'acte d'enterrament serà a l'església parroquial de Sant Genís demà dimarts, 11 d'agost, a les 12 del migdia. I la vetlla al Tanatori de Taradell començarà aquesta tarda a les 4. Fem arribar el nostre sentit condol als familiars i amics.