Mor Eduard Donaire, guàrdia municipal jubilat

Dimarts, 26/07/2022

Eduard Donaire i Medina, va morir aquest dilluns al matí en un accident de trànsit quan anava circulant en bicicleta per la carretera de Collsuspina, al terme municipal de Muntanyola.

Donaire, de 64 anys, era molt conegut al poble ja que va ser dels primers agents en incorporar-se a la Guàrdia Municipal, després de passar les pertinents proves d'oposició el novembre de 1986. Va prendre possessió el 2 de gener de 1987, encara amb el primer alcalde democràtic, Joan Reig. Abans havia treballat a l'empresa mecànica de Can Benguerel. Actualment, feia pocs mesos que s'havia jubilat.

Apassionat de la bicicleta de carretera, havia sortit del seu domicili al Barri de Mont-rodon de Taradell cap a les 9 del matí de dilluns, en direcció a Moià. La consternació entre familiars i coneguts és absoluta, com ho demostra l'Associació de Veïns del Barri en un sentit missatge de condol. L'Ajuntament de Taradell i tots els seus col·laboradors acompanyen en el sentiment, per la seva prematura pèrdua, a familiars i amics en uns moments tan durs. EPD.