Ens ha deixat l'Antònia de la farmàcia

Fou Pubilla de Taradell i va estar molt vinculada a diverses entitats i escoles del poble

Dissabte, 28/11/2020

L'Antònia de la Farmàcia ens ha deixat prematurament, als 67 anys, després d'una lluita aferrissada contra la leucèmia. La seva mort ahir al vespre va entristir de cop família i amistats. I a tot el poble quan aquest matí ha corregut la notícia. L'Antònia Font i Torrent era la filla d'en Ton del Ferriol i de l'Angelina de Can Lluís Ferrer. L'afillada de la Salut Bonet, quan tenia l'única farmàcia del poble; la germana petita de la Maria i en Josep. La tieta, la companya i la bona amiga que sempre en tenia una per dir o per fer. Admirada per tothom qui l'havia tractada per la seva alegria, vitalitat, bon humor i ganes de fer riure, deixa un record inesborrable.

Pel seu caràcter extravertit i actiu, va ser escollida Pubilla el 1972. Va formar part de la JUT (Joventut Unida de Taradell), i transgressora com era, va ser protagonista a la Cavalcada de Reis sent una de les primeres dones en fer el paper reial. Trencadora pel seu temps, era una viatgera incansable, quan se sortia poc a l'estranger, i una esportista nata: jugava a bàsquet i molt bé a tennis, al Club del Parc d'Esports. També li entusiasmaven els gossos. On lluïa el talent era en el teatre local, primer amb el grup Arc estudi fundat per en Manel Gausa; amb Gottic Teatre o participant a la Festa d'en Toca-Sons. No es perdia papers més familiars com fer de Patge Reial i de Marieta la Castanyera o Mariuca, un dels seus papers més entranyables, pels alumnes de les escoles Sant Genís i Santa Agnès i Les Pinediques, que li han dedicat un sentida carta d'amor i de comiat.

Des de l'Ajuntament de Taradell volem expressar el nostre més sentit condol a la família i amistats. La capella ardent serà al Tanatori de Taradell de les 4 a les 8 d'aquest dissabte, 28 de novembre, i de les 9 a les 12 de demà diumenge. L'acte de comiat serà íntim per les circumstàncies sanitàries actuals.

Descansi en pau.