Ens ha deixat Joan Codina, ex-regidor de l'Ajuntament

Divendres, 03/07/2020

L'ex-regidor de l'Ajuntament de Taradell, Joan Codina i Miralpeix, fill gran de Ca l'Armeni, ens ha deixat aquest divendres 3 de juliol, als 78 anys i després de patir una llarga malaltia que ha portat amb una gran dignitat.

Joan Codina Miralpeix

En Joan, un home casolà i de molt bon tracte, era pagès i també havia fet de forner. Havia estat implicat activament en diverses entitats. Per exemple, va formar part del primer grup que va tornar a engegar la festa de Sant Antoni als anys 80. I arran del seu compromís cívic amb el poble, es va presentar a la llista encapçalada per Joan Reig a les primeres eleccions municipals –l'abril de 1979, en els difícils moments de la Transició–  amb molta empenta i dedicació, per endegar el nou Ajuntament democràtic. Va ser membre de la comissió d'obres públiques, en un mandat on es van planificar les obres del pantà de Taradell per evitar les restriccions d'aigua.

Des de l'Ajuntament, expressem el nostre sentit condol a la seva esposa, Carme; als fills: Cristina, Joan i Irene, i a la família i amics. La missa i funeral es faran aquest dissabte, dia 4 de juliol, a les 4 de la tarda a l'església parroquial de Sant Genís.