Ens ha deixat en David Orra

Diumenge, 17/05/2020

Poques paraules es poden dir en aquests moments. Però David, aquesta primavera tant estranya ens l'has pintada amb les teves notes musicals en forma de pinzellades. Taradell s'ha omplert de les teves cançons, que ens deixes com a llegat musical. “M'enfilo ben, ben alt” diu molt de tu, de la teva positivitat, de les teves ganes de viure fins l'últim moment. I aquesta nit, finalment, has emprès el teu viatge en globus més enllà del mar.

Fa pocs dies, et comentava que m'havies fet emocionar amb la teva cançó i tu, em responies que també t'havies emocionat. Persones com tu, que ens regalen el millor de si mateixes per fer una lloança a la vida i transmetre esperança, són amb les que ens hauríem d'emmirallar tots. Perdre la por t'ha fet volar ben alt. Cada vegada que passis amb el teu globus per Taradell, mira avall perquè, de veritat, pots estar ben orgullós del que hi deixes.

David Orra Serrallonga, nascut l'any 1980, amic, veí, company, amant de la música i col·laborador de Ràdio Taradell no t'oblidarem mai, sempre formaràs part del poble de Taradell.

Míriam Martínez Raurell
Regidora de Cultura i Patrimoni