Condol per la mort de Ferran Teixidó, president de la Mancomunitat La Plana

Diumenge, 26/06/2022

Ferran Teixidó i Mercè CabanasDes de l'Ajuntament de Taradell expressem el nostre més sentit condol per la tràgica pèrdua de l'alcalde del Brull i president de la Mancomunitat la Plana des del 2019. Amb una vitalitat, energia i compromís pel bé comú inconmensurable, un accident al camp ajudant al seu pare a la masia familiar a Sant Jaume de Viladrover, ha acabat amb la seva vida.

Acompanyem a la seva família i a tothom qui l'estimava en aquests dolorosos moments.

Comunicat oficial de la Mancomunitat Intermunicipal i voluntària La Plana
Amb una immensa tristor i el cor encongit, des de la Mancomunitat La Plana us hem de comunicar que ha mort el nostre President Ferran Teixidó i Turner, en un tràgic accident de tractor aquest matí.

Descansi en pau un gran servidor públic, alcalde del Brull i home compromès amb el bé comú de la seva comunitat. Un exemple per a totes i un home sincer i proper.

Demà es farà una reunió extraordinària de la Junta de Govern i puntualment us informarem de les novetats, així com de la cerimònia del seu comiat.

Txevi Rovira i Montells, vicepresident de la Mancomunitat i alcalde de Santa Eulàlia de Riuprimer, assumeix els poders de la institució fins que l'Assemblea nomeni una nova presidència.

Es declaren tres dies de dol oficial a tot el territori de la Mancomunitat La Plana, es suspenen els actes oficials de la institució i les banderes oficials onejaran a mig pal.

Malla, 26 de juny de 2022.