Fins al 8 de gener, podeu votar la paraula del poble de Taradell!

Diumenge, 08/01/2023

El projecte de La Paraula del Poble és una iniciativa d'Òmnium Cultural Osona amb motiu del seu 50è aniversari. L'objectiu és que entre tots triem la paraula del nostre poble, Taradell, cadascú aquella que per tradició o per inspiració local senti més propera o s'identifiqui més amb ella. Alhora, promoure la participació de tothom qui ho vulgui en l'elecció de la paraula de Taradell pot incrementar la relació intergeneracional, afavorir un sentiment de pertinença al poble i fer valorar la nostra riquesa lingüística, ja que en la tria hi descobrirem mots nous, alguns dels quals potser, en desús.

La tria de paraules final que ara es posa a votació és el resultat d'un procés previ de recollida i selecció de mots. Aquest procés s'ha dut a terme des de la Regidoria de Cultura amb la col·laboració de diverses persones de Taradell que són professionals i/o activistes de la llengua, i de diferent procedència i tarannà.

El termini de votació s'acaba el proper 8 de gener. La proclamació dels resultats tindrà lloc el 20 de gener, en un acte de la propera Festa Major d'hivern que comptarà amb la presència de les autoritats municipals i d'Alfred Verdaguer, president d'Òmnium Osona.

Us animem a que trieu la paraula de Taradell en el formulari que trobareu tot seguit. Així mateix, també trobareu urnes per poder votar físicament en diferents establiments de la població.

Gràcies a tothom per participar!

banner de La Paraula del Poble de Taradell