Viu l'Estiu a Taradell amb propostes culturals diverses!

Entre el 22 de juny i el 26 de juliol podrem gaudir de diferents espectacles culturals gratuïts en diferents indrets de la vila, en horari de tarda i vespre

Dimarts, 13/06/2023

El cicle comença el dia 22 de juny a les 9 del vespre amb la pre revetlla i encesa de llums dels jardins de Can Costa. Les garlandes estaran enceses durant tota la temporada d'estiu posant llum, i un toc de festa, a la terrassa del centre cultural. Hi haurà un brindis amb coca i cava per a tothom, i l'actuació del Grup Plan C, que oferiran un concert de versions de pop-rock.

L'endemà dia 23 de juny hi haurà la rebuda de la Flama del Canigó i l'encesa de la foguera de Sant Joan, com a símbol de la nostra identitat. La matinada del 22 al 23 de juny la Flama del Canigó es renova al cim d'aquesta muntanya del Pirineu català i centenars de voluntaris la distribueixen arreu dels Països Catalans seguint diverses rutes per tal d'encendre les tradicionals fogueres de Sant Joan. A les 7 de la tarda arribarà als jardins del Centre Cultural Can Costa la flama i l'inici de la celebració d'una festa ancestral vinculada al solstici d'estiu, que és també un símbol de germanor entre els territoris de parla catalana.

Tot seguit a La Roca hi ha la Festa Major i Revetlla de Sant Joan, oberta a tothom i amb encesa de la Foguera després de recollir la flama. La festa comptarà amb una botifarrada popular i musica en directe a càrrec de Due Musics i Dj.

El diumenge dia 9 de juliol tindrà lloc la tradicional cantada d'havaneres. Aquest any amb el grup Cavall Bernat a les vuit del vespre a La Plaça. Durant l'acte se servirà el clàssic rom cremat per tots els assistents.

En el marc de les Jornades de Patrimoni, el 14 de juliol a les onze de la nit, durant el sopar de tapes, Ruc'n Roll ens oferirà un concert de versions a la Plaça de les Eres.

El 15 de juliol a la Plaça de les Eres tindrem dues propostes culturals. La primera una ballada de sardanes amb la Cobla Lluïsos que tocaran sardanes relacionades amb el vi i la vinya a les 8 del vespre. Més tard, a les 11, i després del sopar de Patrimoni, Miquel del Roig actuarà en el mateix escenari.

L'última proposta d'aquest cicle serà el 26 de juliol pels més petits al Bosc del Pujoló. Anna Roig Dolz, directora de Creixendo, ens presenta el conte musical La nana i l'avi Papet descobreixen l'Alícia, amb el que podrem compartir situacions del dia a dia, donant èmfasi i rellevància al vincle que s'estableix entre avis i néts.

A la web taradell.cat/agenda us podeu informar dels detalls de cada acte.