A punt l'edició 2021 de Viu l'Estiu!

Disset propostes culturals i lúdiques per a tots els públics

Dimecres, 30/06/2021

Comença l'estiu i tornem amb les activitats per poder gaudir d'un estiu cultural. Així que entre el 2 de juliol i el 7 d'agost tindrà lloc el cicle “Viu l'Estiu” ple de propostes per tots els públics. Aquest cicle consta de un seguit d'actes que tindran lloc a diferents espais de la vila i en diferents formats.

Viu l\'estiu 2021 1a quinzena

El cicle comença el dia 2 de juliol amb un concert de corda de Vic Ensemble i Judit Muñoz com a soprano a la Placeta Muriel Casals a dos quarts de deu del vespre. El grup de corda format per Núria Güell i Judit tió als violins, Jofre Bardolet a la viola i David Bofias al violoncel, interpretaran peces de Primavera i Estiu de Vivaldi.  

El dia 3 de juliol a les 10 del vespre, els actes es traslladen als jardins de Can Costa amb una nit d'humor a càrrec de Quim Vila sota el títol Un tipus de riure. En Quim Vila garbellarà una vegada més, aquest cop en un format totalment teatral, la societat catalana actual passant-la, amb el seu to proper i distés, pel sedàs de la ironia còmica. 

El 9 de juliol a les 7 de la tarda, la Plaça de les Eres hi haurà un espectacle de Circ a càrrec de CIRCOLOS amb l'espectacle VINTAGE BROTHERS.  És un espectacle fresc, àgil i divertit, on la tècnica i l'humor es barregen constantment. Es fa un recordatori dels grans personatges del cinema i de l'humor en blanc i negre com Charles Chaplin, Stan Laurel i Oliver Hardy o els Germans Marx, entre d'altres. 

El dissabte 10 de juliol als jardins de Can Costa hi haurà el sopar ballada de sardanes organitzat per l'Agrupació Sardanista de Taradell. El tiquet del sopar valdrà 12€. 

Viu l\'estiu 2021 2a quinzena

El 18 de juliol a les vuit del vespre a la Plaça, hi haurà les havaneres amb els Pescadors de l'Escala, que tenen una trajectòria musical de més de 50 anys i han estat reconeguts amb la Creu de Sant Jordi.   

El dia 24 de juliol a les deu del vespre davant de l'EAS en el marc de les Jornades de Patrimoni que engloben el món rural a Taradell, hi haurà un sopar concert a càrrec del grup Tururut Bonaigua amb cançons de taverna. 

El dia 7 d'agost a la Placeta Muriel Casals a dos quarts de 10 del vespre hi haurà cinema a la fresca amb la pel·lícula No mataràs, de la mà de Cicle de Cinema Gaudí. Un thriller dirigit per David Victori.

Juntament amb aquestes activitats s'hi sumen les activitats de l'Estiu Jove, que presenta diverses activitats dirigides als joves. Les propostes en forma de tallers són: Urban Sketching, sabons naturals, fast-food saludable, de realitat virtual, de drons i de sushi. D'altra banda, hi haurà una cata de vins i formatges amb l'Albert Castells. També hi haurà una activitat d'Humor Amarillo amb diferents proves i inflables sota el títol.