Vine a crear la teva pròpia atxa de Reis

Gaudiu en família del taller d'Atxes i decoració de Nadal que ofereix el Parc de les Olors de Taradell

Dilluns 09/12/2019

Parc de les Olors - Taller d'atxes

El proper dissabte 21 de desembre, de les 11 del matí a la 1 del migida, a Can Just, vine i aprèn com fer una atxa de Reis! T'enduràs l'atxa de Reis i l'article de decoració que hagis fet, cap a casa!

Es tracta d'un taller en família, on ens endinsarem en el Nadal creant la nostra pròpia decoració a través de diferents tècniques i estils, com per exemple el decoupage. Paral·lelament, aprendrem tot el què cal saber sobre el món de les lavandes i com realitzar la nostra atxa de Reis.

El taller es dividirà en diferents fases; d'una banda es realitzarà una atxa amb l'ajuda d'un expert, Ramon Montaña, i d'altra banda, es crearan articles de decoració nadalenca amb la Paquita Clot. Finalment es farà un piscolabis aromàtic. 

És una activitat en grup guiada i adreçada a famílies amb nens, ja que la insccripció és per parelles, inclou un adult més un nen. És a dir, cada adult només pot venir amb un infant, i cada parella realitzarà una atxa de Reis.

El cost del taller és de 20 € per parella (adult + nen/a). Cal reservar prèviament enviant un correu electrònic a taradell@parcdelesolors.com o bé trucant al telèfon 649 001 325. Places limitades.