Vincles entre la gent gran i els infants del Centre Obert de Taradell en un taller de dolços

Dijous 02/05/2019

Com a resultat de la bona rebuda del taller intergeneracional de l'any passat entre infants del Centre Obert i la gent gran de l'Associació de Jubilats, en que es van realitzar roses de Sant Jordi, enguany, des de la Regidoria de Serveis Socials, s'han tornat a unir per gaudir d'una proposta ben llaminera, un taller de dolços per Sant Jordi.

Taller Intergeneracional de dolços - Sant Jordi

Un cop més, els dos col·lectius van compartir una tarda de diversió i complicitats amb la realització de trufes de xocolata i ulleres de pasta de full, el passat dimecres 24 d'abril, de 17:30h a 19h de la tarda, al Centre Obert.

Al taller hi van participar una vintena de persones, entre petits i grans, i va ser conduït per dues dones voluntàries de l'Associació que van oferir els seus coneixements culinaris per elaborar els dolços. El procés d'elaboració va permetre la interacció entre les dues generacions i els resultats de la feina feta van ser molt atractius.

La proposta d'aquest tipus d'experiències permet que joves i grans s'acostin, es coneguin, aprenguin mútuament i comparteixin espais d'oci i lleure on créixer conjuntament. La bona valoració de les persones que hi han participat és la clau per poder continuar plantejant noves experiències com aquesta.

Taller Intergeneracional - Sant Jordi 2019

Taller intergeneracional - Sant Jordi 2019