Fi de curs del Servei d’Intervenció Socioeducativa

Més de 50 infants i joves, i les seves famílies, participen a la cloenda que va tenir lloc a la Selva de l'Aventura

Dimarts, 11/07/2023

Balenyà, Taradell i Tona són la seu dels tres serveis que ofereixen atenció diürna fora de l'horari escolar adreçat a tota la població infantil i juvenil, d'entre 6 i 16 anys, i a les seves famílies en situació de vulnerabilitat o de risc. De fet, la implicació familiar és fonamental per poder atendre, promoure i acompanyar infants i joves en els processos de canvi.

Enguany, les activitats lúdico-familiars han permès donar continuïtat als continguts treballats durant el curs. A més, s'ha ajudat a compartir una estona de qualitat en família mentre s'establien nous vincles amb altres infants i joves dels serveis ubicats a Balenyà, Taradell, i Tona. Els diversos grups han estat acompanyats per professionals de l'educació social referents de cada servei que han treballat amb infants, joves i les seves famílies durant tot el curs.

El Servei d'Intervenció Socioeducativa dona suport, estimula i potencia l'estructuració i el desenvolupament de la personalitat, la socialització i l'adquisició d'aprenentatges bàsics, compensant les mancances socioeducatives a través d'activitats en grups, individuals, en família... i fent treballs en xarxa i amb la comunitat. Durant quatre anys s'han atès 245 famílies.

Participants cloenda curs servei SIS

Per celebrar-ho, es va fer una sortida conjunta amb els diferents SIS de la Mancomunitat La Plana. a la Selva de l'Aventura (Arbúcies) el passat divendres.