Un nou taller per a dones “Eines per viure en positiu: el poder de l’empatia” a Taradell

Dijous 14/03/2019

cartell Taller 'Eines per viure en positiu' Taradell 18

La Regidoria de Serveis Socials i Benestar amb el suport de la Mancomunitat La Plana, organitza per quart any consecutiu el taller adreçat a dones anomenant “EINES PER VIURE EN POSITIU”.

Com ja és habitual, aquest anirà a càrrec de Piti Capella, i es farà els dimecres d'1/4 de 4 a ¾ de 5 de la tarda durant 6 setmanes a partir del 3 d'abril al Centre Cultural Costa i Font de Taradell.

Es tracta d'un taller per a dones per a treballar l'autoempatia i la comunicació empàtica, on a través de diverses metodologies es farà una cerca per a trobar eines personals per comunicar-nos de manera positiva i així poder entendre'ns i millorar la gestió dels conflictes, les emocions, la comunicació en situacions difícils, etc.    

El taller és gratuït, i per a realitzar la inscripció o per informar-se'n més, cal trucar a la Mancomunitat La Plana al telèfon de l'Àrea Social (93 812 54 45) de dilluns a divendres de 9 a 2 del migdia i també de dilluns a dijous de 3 a 5 de la tarda. El termini per a fer la inscripció és el 29 de març.