Treballem la sexualitat amb adolescents i joves

Durant el mes de desembre treballem la sexualitat d'adolescents i joves a través dels serveis de joventut
Dijous 20/12/2018

Campanya sexualitat joves Saxy&safe challenge 1 - 2018

En el marc del dia 1 de desembre en que es commemora el Dia Mundial de la lluita contra la SIDA, durant el mes de desembre s'han realitzat diverses activitats de la nova campanya d'educació sexual “Sexy & Safe Challenge” adreçada adolescents i joves, que es va presentar a principis d'aquest mes. Enguany la Mancomunitat La Plana s'ha sumat a la campanya de l'Agència de Salut Pública de Catalunya per fomentar la conscienciació de la societat i implicarla en la lluita contra el VIH sota el lema “L'esforç conjunt cap a una resposta positiva”.
 
S'han organitzat activitats de dinamització als punts joves, mitjançant la plataforma Kahoot, coordinades per l'Agent de Salut especialitzat en consum de drogues, sexualitat i pantalles. Un total de 46 joves van participar en aquest joc de preguntes sobre sexualitat conduït per les
professionals de joventut.
 
Per posat èmfasi a treballar la sexualitat afectiva i per recordar la importància de la salut en les relacions sexuals, s'ha començat a distribució del Pack Sexy & Safe que conté 2 preservatius, lubricant i algun consell.

Campanya sexualitat joves Saxy&safe challenge 2 - 2018

Campanya sexualitat joves Saxy&safe challenge 3 - 2018