Tot a punt per l'edició 2022 de Viu l'Estiu

Gaudeix d'un estiu cultural amb propostes per a tots els públics, durant el mes de juliol

Dimarts, 28/06/2022

Entre el 3 i el 26 de juliol podrem gaudir a Taradell de diferents actes culturals en forma d'espectacles o de tallers, que tindran lloc a diferents indrets de la vila, en horari de tarda i vespre.Tots els actes són gratuïts, si bé en alguns d'ells caldrà formalitzar prèviament la inscripció. 

Cartell Viu l\'estiu 2022

El cicle comença el dia 3 de juliol amb el grup d'havaneres Les Anxovetes a les vuit del vespre a la Plaça. Cantat íntegrament en femení tenen un repertori clàssic i tradicional. Durant l'acte se servirà el clàssic rom cremat per tots els assistents.

El cap de setmana del 8 i 9 de juliol hi haurà quatre sessions de teatre al bosc. Paraules que trenquen ossos és una experiència al bosc en negra nit on la companyia Pagans ens proposa una reflexió sobre la vigència de la nostra tradició oral, sobre on pot trobar-se la màgia avui en dia, i sobre les noves formes d'explicar històries en un món envoltat de tecnologia com l'actual. El punt de trobada serà al carrer Batllia amb carrer Teixidors a les deu del vespre la primera edició i a dos quarts de dotze la segona. Les places són limitades i us podeu inscriure al correu reserves@taradell.cat.

Serà el 23 de juliol en el marc de les Jornades de patrimoni quan Jaume Arnella ens oferirà un concert basat en els romanços que al llarg dels anys ha anat component. El concert serà a la plaça de les Eres a les onze de la nit i envoltat del sopar Patrimoni.

L'última proposta d'aquest cicle serà el 26 de juliol pels més petits al Bosc del Pujoló. Anna Roig Dolz, directora de Creixendo, ens presenta el conte musical La nana i l'avi Papet on podrem compartir situacions del dia a dia, les quals donaran èmfasi i rellevància al vincle que s'estableix entre avis i néts. Al final de l'activitat hi haurà coca i xocolata. 

Juntament amb aquestes activitats s'hi sumen les activitats de l'Estiu Jove, que presenta diverses activitats dirigides als joves. Les propostes en forma de tallers són: taller de cuina vegana i vegetariana, taller de moviment corporal i taller de cremes facials naturals. 

 A la web taradell.cat/agenda us podeu informar dels detalls de cada acte.