Taradell reconeix els millors esportistes i equips de la temporada.

Roger Tuneu i Estel Peix aconsegueixen el premi a millor esportista masculí i femení.
Dilluns 04/06/2018

Premiats 2018

Aquest diumenge a la tarda es va celebrar al Serrat del Figaró el tradicional sopar de la Festa de l'Esport. Prèviament va tenir lloc l'acte de reconeixement a tots els esportistes del municipi que han aconseguit títols i gestes esportives durant la temporada 2017-2018. En total 19 esportistes, equips i entitats esportives van obtenir el seu guardó.

Roger Tuneu es va emportar el premi com a millor esportista masculí de l'any. El ciclista i triatleta va guanyar el guardó en reconeixement a la seva carrera esportiva d'aquest 2017-2018 posant èmfasi els valors dins l'esport. Al taradellenc, principalment se li va atorgar el premi perquè ha sigut partícip i impulsor del projecte inclusiu ‘Els límits te'ls poses tu', que té com a objectiu acompanyar un noi de 27 anys amb paràlisi cerebral de Barcelona, l'Àlex Roca, a córrer triatlons i competicions esportives. Enguany, es van proposar a córrer la Titant Desert, on l'Àlex va abandonar a la tercera etapa, el seu objectiu es va complir, ja que tan sols era participar-hi. El taradellenc, un cop va abandonar l'Àlex, va continuar la cursa tot sol fins a arribar a la línia de meta per aconseguir el mallot de ‘finisher'' i entregar-lo al corredor de Barcelona. El taradellenc ha aconseguit altres mèrits en curses que ha participat amb bicicleta però ha demostrat que l'esport és més que competir.

Per altra banda, la millor esportista femenina va recaure a la gimnasta Estel Peix. Amb només 10 anys, la jove taradellenca va quedar en tercera posició dels campionats d'Espanya de gimnàstica i durant tota la temporada ha aconseguit altres podis en diferents campionats en l'àmbit català. 

L'atleta Albert Pujol també va obtenir un nou premi, però en aquesta ocasió se li va reconèixer la seva trajectòria esportiva. Durant quatre anys seguits va ser reconegut com a millor esportista i des de l'organització es destaca que enguany també se'l podia haver emportat pels èxits aconseguits a totes les competicions que ha participat.

Pere Armengou

També va tenir premi el primer mestre Shihan de l'Estat Espanyol, Pere Armengou. Shihan (師範) és un terme de l'idioma japonès, generalment usat en les arts marcials procedents del Japó com un títol honorífic per referir-se als mestres de mestres en un estil específic.

També hi va haver guardons als millors esportistes infantils. Jordi Tulleuda, corredor de proves de bicitrial es va emportar el premi al millor esportista en categoria Aleví masculí per haver aconseguit diversos campionats a nivell nacional i estatal. El seu entrenador, Josep Maria Sadurní va recollir el premi, ja que Tulleuda participava en els campionats d'Espanya on va aconseguir la victòria el mateix dia al matí. Els germans Marcel i Aniol Ricart, van aconseguir el guardó al millor esportista prebenjamí per pujar el podi en diverses curses durant l'any. En l'entrega del seu guardó, va ser un dels moments més emotius de tota la nit, quan els dos germans van dedicar el premi al seu germà, Arnau Ricart que va morir a l'estiu del 2015 i practicava el mateix esport. El Serrat del Figaró, va aplaudir intensament quan van recollir el premi.

També hi va haver premi com a millor trajectòria esportiva Aleví pel pilot de motos de Ciclocròs i campió de Catalunya, Blai Trias i en categoria femenina per la genet, Irene Blasi, també campiona d'Espanya en raid hípic d'Interautonomies de 60km.

Josep Sirisi

També hi va haver diversos reconeixements. Per exemple a Mireia Sirisi i Meritxell Sánchez, que van participar en els jocs mundials i europeus de patinatge. També es va reconèixer la trajectòria a un membre d'una entitat esportiva, que va recaure a Xevi Pedrosa del Grup de Trialers de Taradell i també a la constància, la dedicació i la passió per a l'esport a Josep Sirisi.

En l'àmbit d'equips, es van donar cinc premis més. El primer per al CP Taradell, per aconseguir la Supercopa Catalunya al passat més de setembre. El capità de l'equip Marçal Casadevall va recollir el premi. Els altres quatre, van recaure als equips de pàdel Masculí A, Masculí B, Femení A i Femení del Club Parc d'Esports. Els equips han aconseguit els campionats de lliga i l'ascens de categoria. Quim Molas, Gerard Tió, Núria Pladevall i Sílvia Masramon en representació de tots els equips, van recollir els guardons.

L'organització també va premiar al Club Volei Taradell, per la seva iniciativa a crear una nova entitat esportiva al municipi. Anna Barfull, va recollir el guardó.

Autoritats

Els premis els van entregar l'alcalde de Taradell, Lluís Verdaguer; el director general del Consell Català de l'Esport, Toni Reig; el regidor d'Esports, Joan Casassas; el president de la UD Taradell, Albert Pujol; la presidenta del CP Taradell, Antonia Domínguez; el president del Club Parc d'Esports, Joan Corrius; el vicepresident del Centre Excursionista, Josep Codina; la presidenta del Club Volei Taradell, Anna Barfull i el representant del Club Ciclista de Taradell, Josep Roca, entitats que formen la comissió de la Festa de l'Esport conjuntament amb la regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Taradell.

L'acte el va conduir el periodista Marc Güell.

Tot seguit podeu veure una galeria fotogràfica dels premiats.

Premiats 2018
Premiats 2018
Autoritats
Autoritats
Roger Tuneu, millor esportista masculí
Roger Tuneu, millor esportista masculí
Estel Peix, millor esportista femení
Estel Peix, millor esportista femení
Albert Pujol, millor trajectoria esportiva
Albert Pujol, millor trajectoria esportiva
Pere Armengou
Pere Armengou
Josep Maria Sadurni
Josep Maria Sadurni
Irene Blasi
Irene Blasi
Blai Trias
Blai Trias
Marcel i Aniol Ricart
Marcel i Aniol Ricart
Mireia Sirisi i Meritxell Sànchez
Mireia Sirisi i Meritxell Sànchez
Xevi Pedrosa
Xevi Pedrosa
Josep Sirisi
Josep Sirisi
Marçal Casadevall, CP Taradell
Marçal Casadevall, CP Taradell
Quim Molas, capità Masculí A de pàdel
Quim Molas, capità Masculí A de pàdel
Núria Pladevall, capitana femení A de Pàdel
Núria Pladevall, capitana femení A de Pàdel
Gerard Tió, capità masculí B de Pàdel
Gerard Tió, capità masculí B de Pàdel
Sílvia Masramon, capitana Femení B de Pàdel
Sílvia Masramon, capitana Femení B de Pàdel
Anna Barfull, Club Volei Taradell
Anna Barfull, Club Volei Taradell