Taradell no registra cap contagi per COVID-19 el últims 7 dies

Dilluns, 05/10/2020

Taradell avui mateix no té cap persona contagiada de Covid-19, segons les dades diàries publicades pel Servei Català de la Salut i trameses a l'Ajuntament. Es dóna la circumstància que just fa un mes, el dilluns 7 de setembre es va arribar als 17 contagis, el punt més alt d'aquesta represa en la transmissió del virus, amb una taxa de 258,16 de PCR's positius.

A partir d'aquell dia l'alerta epidemiològica va funcionar al municipi i de mica en mica han anat baixant els contagis. Fa una setmana, per exemple, hi havia 7 persones contagiades, amb una taxa de PCR's positius de 106,30/100.000 habitants.

Aquest dilluns 5 d'octubre les dades a Osona encara són en la línia vermella, amb 301 malalts i una taxa de 184,18 PCR's positius per cada 100 mil habitants, gairebé idèntica a la xifra de fa una setmana. En canvi són més del doble de casos que just fa un mes, quan Taradell va viure el pitjor moment. Malgrat les dades actuals, això no pot portar en cap cas a relaxar les mesures de prevenció: mascareta, distància i neteja freqüent de mans. Des de l'Ajuntament s'agraeix la bona col·laboració de la ciutadania en el seguiment d'aquestes mesures per evitar nous rebrots i mantenir a ratlla la pandèmia.