Taradell, amb La Marató de TV3 per la salut mental

Dimecres, 12/01/2022

El proper dimecres 19 de gener, l'Ajuntament de Taradell, des de la Regidoria de Benestar Social, organitza diversos actes a Can Costa per La Marató de TV3, enguany dedicada a la salut mental.  

A les 6 de la tarda es portarà a terme el taller d'artteràpia amb la psicòloga d'Osonament i artterapeuta Judith Martínez. Mitjançant diferents tècniques artístiques, s'experimentarà entorn la salut mental i l'art com a eina de canalització de les emocions. El taller és gratuït i per tots els públics. Cal inscripció prèvia trucant al 938126100. 

A continuació, a les 8 del vespre, professionals de la salut i testimonis en primera persona formaran part de la taula rodona “Malestar emocional: afecte a tothom?”. Hi intervindran: Josep Manuel Santos, psicòleg del CHV i Osonament; Anna Ribas, directora del CAP Taradell; Rosa Rubio, voluntària activista d'Osonament i Elsa Gascón, autora taradellenca de la novel·la “(Ir)racional”. L'objectiu és visibilitzar les malalties mentals i trencar amb l'estigmatització de les persones que les pateixen. Es comptarà amb la col·laboració de Ràdio Taradell

Tot seguit, hi haurà el recompte de la recaptació de donatius per part de les entitats de Taradell, que de forma conjunta contribueixen a La Marató de TV3, i es tancarà l'acte amb l'actuació del grup Tastet de Gospel.  

Taradell amb la Marató