Taradell agraeix la donació d'una col·lecció de més de 400 càntirs

Dilluns, 23/08/2021

Aquesta Festa Major hem donat a conèixer la donació d'una col·lecció de més de 400 càntirs per part de Conxita Ferrer a la vila de Taradell. Una col·leccíó que augmenta el patrimoni artístico-artesanal del municipi i que el consistori valora especialment pel que significa en quant a contribució altruista a la comunitat.

En el marc de les Sardanes Vermut de l'Agrupació Sardanista que van tenir lloc a la Font Gran, Montse Font Cuscó, amiga de la família de la donant, va rebre l'agraïment i el reconeixement de mans de la regidora de Cultura i Patrimoni, Míriam Martínez, en presència de l'alcaldessa Mercè Cabanas i el regidor de Sostenibilitat, Joan Canó.

Joan Canó (regidor de Sostenibilitat), Míriam Martínez (regidora de Cultura i Patrimoni), Mercè Cabanas (alcaldessa de Taradell) i Montse Font Cuscó (amiga de la donant, Conxita Ferrer).

El regidor va explicar que la Font Gran seria el punt d'inici de la futura Ruta de l'Aigua, que ha de recórrer els diferents molins i represes del terme municipal per conèixer el patrimoni i passat rural i, alhora, l'ecosistema fluvial que l'envolta.

Concurs de veure a galet amb càntir - Festa Major 2021 (Fotografia © Genís Sañé Pladevall)

Val a dir que aquests càntirs ja han servit per organitzar un concurs de beure a galet, que va tenir lloc aquest dissabte passat a la plaça de les Eres.