Surt a la venda L'Abans. Recull gràfic (1885-1979), sobre la història de Taradell

Aquest divendres es publica el primer fascicle d'aquest col·leccionable de fotografies, que documenta la vida al poble en aquest període històric

Dijous, 24/09/2020

El volum que surt aquest divendres forma part de la col·lecció L'Abans, editat per l'editorial EFADÓS. Es tracta d'un recull de fotografies representatives del poble de Taradell entre els anys 1885 i 1979, i posa èmfasi en l'aspecte més humà: la gent, la manera de viure, els costums, les tradicions i les festes. Però també els paisatges, els edificis i els monuments més emblemàtics. L'obra i la selecció de fotografies ha estat realitzada per Josep Bosch, Eva Leucó, Míriam Martínez i Laia Miralpeix.

20200924 labans

En total, aquesta publicació consta de 840 pàgines en format DIN A4 i recull més de 1.000 fotografies, restaurades digitalment, impreses a dues tintes, en color sèpia, i amb enquadernació de luxe. El volum s'editarà en fascicles de periodicitat setmanal i el divendres 25 de setembre, és lliurarà el primer exemplar gratuït., que consisteix en el propi fascicle de presentació, més les cobertes, guardes i sobrecobertes. Només cal anar a les llibreries i papereries de la població i demanar-ho. Si es vol adquirir més d'un exemplar, per un familiar que ja no resideix a Taradell, s'ha de fer saber a l'establiment comercial i us en proporcionarà un de nou gratuït.

Els fascicles col·leccionables són de periodicitat setmanal i tenen un preu de 3,10 €, preu que es mantindrà des del primer fins al darrer número, que en total seran 50, més el de presentació. Es podran trobar als punts de venda esmentats cada divendres, on també podreu demanar els fascicles endarrerits que us faltin.

Per als no residents al municipi que estiguin interessats en la publicació, es pot rebre el col·leccionable per correu postal si us subscriviu al telèfon 936 731 212. L'obra continua acceptant fotografies dels temes esmentats al sumari de continguts. En cas de posseïr fotografies podeu posar-vos en contacte amb l'Arxiu Fotogràfic - Biblioteca de Taradell.