S’instal·la un nou parc infantil a la Plaça del Sol

Les actuacions realitzades a la Plaça del Sol s'emmarquen en el pla de manteniment i millora dels parcs infantils de Taradell

Dijous, 13/05/2021

Parc infantil Plaça del Sol Aquesta setmana l'Ajuntament de Taradell ha instal·lat un nou parc infantil a la Plaça del Sol en substitució del parc infantil existent. Aquest canvi ha estat necessari per raons de seguretat, ja que el parc infantil antic tenia algunes parts que ja no complien els criteris tècnics de seguretat i, a més, estava malmès. Així, l'actuació ha consistit en desmuntar el parc infantil existent, instal·lar un nou parc infantil que s'adeqüi a l'espai disponible, sanejar i ampliar les lloses de cautxú, i instal·lar herba artificial a l'entorn de la instal·lació.

 

Les actuacions realitzades a la Plaça del Sol s'emmarquen en el pla de manteniment i millora dels parcs infantils de Taradell. De fet, durant aquest mes d'abril i maig s'han substituït peces o elements malmesos dels parcs, i s'han polit i pintat les estructures que estaven desgastades o tenien pintades procedents d'actituds incíviques. Per exemple, alguns dels parcs infantils on s'ha intervingut o s'intervindrà properament són el de Can Costa, el de La Madriguera, el del passeig de l'Alcalde Joan Reig o el de Mont-rodon. 

Un cas diferent és el parc infantil de darrere el Consultori, ja que properament haurà de ser modificat per les obres d'urbanització del sector PAU-10 (entre el carrer Miquel Martí i Pol i la carretera de Balenyà a l'alçada de Can Costa). En aquest parc s'hi ha fet un manteniment mínim ja que en els propers mesos s'haurà de modificar considerablement.