S'inicien les obres de substitució de la canonada de fibrociment de Castellets

Les obres tindran una durada aproximada de 3 mesos, i es canviaran més de 400 metres de canonada de fibrociment

Dilluns, 30/01/2023

Aquest dilluns comencen les obres de substitució de la canonada d'aigua potable que dona servei a tot el barri de Castellets. Aquesta canonada, actualment de fibrociment, ha arribat el final de la seva vida útil. Ja l'estiu passat va patir nombrosos talls d'aigua a tot el veinat, deixant la ciutadania sense servei durant alguns dies. Per aquest motiu, des de l'Ajuntament de Taradell es va decidir fer una important inversió econòmica —aproximadament 115.000 €— per substituir més de 400 metres lineals de canonada de fibrociment per canonada de polietilè.

Tot i que l'actuació té incidència directa sobre tot el barri de Castellets, les obres es realitzaran bàsicament al carrer Torrent d'en Sadurní i al carrer de Seva perquè és per on transcórre la canonada principal de distribució d'aigua a Castellets. Aquestes obres tindran una durada aproximada de 3 mesos, i prèviament es faran connexions provisionals per evitar deixar sense subministrament als veïns i a les veïnes.

Substituïr aquesta canonada de fibrociment és imprescindible per resoldre l'elevat nombre d'avaries que genera, i a més serà una millora per les condicions sanitàries del servei. Tanmateix, des de l'Ajuntament de Taradell som conscients que les obres previstes comportaran afectacions puntuals tant al servei d'aigua com a la mobilitat dels carrers, i per aquest motiu demanem paciència a la ciutadania i que disculpin les molèsties que puguin ocasionar alguna de les intervencions.

02 XARXA PROPOSADA rev1 page 0001

Aquesta actuació ha estat finançada gràcies a la subvenció aconseguida de l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA).

ACA Agència Catalana de l\'Aigua - LogotipGeneralitat de Catalunya — Logotip — Composició Horitzontal

Localització relacionada