S’inicia l’asfaltat de diversos carrers de Taradell

Les obres, del 15 al 31 de març, afectaran els carrers St. Marçal, Puig-l'Agulla, St. Miquel, Av. Montseny i camí de Penedes

Dijous, 11/03/2021

Carrer Puig-l\'Agulla

Aquest dilluns comencen les obres per asfaltar diferents trams dels carrers Sant Marçal, Puig-l'Agulla, Sant Miquel, de l'avinguda Montseny i del camí de Penedes. Els treballs consistiran en un fressat previ per retirar l'asfalt en mal estat, i la posterior reposició del paviment continu d'asfalt. En total es sanejaran i s'asfaltaran uns 7.000 m2 de superfície, i es millorarà la senyalització horitzontal d'aquests vials. A més, a diferents zones del municipi s'aprofitarà per refer rases o flonjalls (petits enfonsaments del ferm) que s'han anat produïnt a causa d'obres públiques o privades, o senzillament pel pas del temps.

Aquestes obres s'emmarquen en el pla de millores de la via pública que s'executaran els propers anys a Taradell. L'Ajuntament ha seleccionat aquests carrers o avingudes perquè, segons criteris tècnics, són els que presenten un estat defectuós més important, i un ús més intensiu per part de la ciutadania.

Aquestes intervencions comportaran afectacions a la mobilitat del municipi. Per aquest motiu, des de l'Ajuntament de Taradell demanem paciència a la ciutadania, i que disculpeu les molèsties que puguin ocasionar alguna de les actuacions.

Carrer Sant Miquel

Avinguda Montseny